iPon Hírek

Videón a Torment: Tides of Numenéra világa

Dátum | 2016. 10. 06.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

Végre megérkezett az inXile készülő izometrikus szerepjátékának, a Torment: Tides of Numenérának világát bemutató kedvcsináló előzetes. A helyszínek mellett ízelítőt kapunk a történetből és megismerhetünk néhány fontosabb karaktert, akikkel kalandjaink során találkozni fogunk. A korai hozzáférést kipróbálóknak persze mindez már nem újdonság, de aki inkább megvárja a végleges verziót, a felvételből képet kaphat arról, miről is szól a játék igazából.
Korábbi hírekből és interjúkból nyilván már ismerjük a Monte Cook által alkotott világ alapvetéseit, de sosem árt egy kis ismétlés. A Torment: Tides of Numenéra a Kilencedik Világba helyez minket, mely egyenlő a Földdel, nagyjából egymilliárd évvel a jelenlegi kor után. Korábban nyolc másik civilizáció élt, fejlődött és aztán pusztult el itt. Az eltelt idő alatt elég sok dolog változott: a szomszéd Kovács nénit egy hatalmas, értelmes, kristályszerű izére cseréltük, a sógor Honda Civicje helyett pedig egy Da Vinci szerkentyűire emlékeztető, fából készül légijármű a menő. A játék ugyanazt a mély, filozofikus alaphangot próbálja megütni, mint a Planescape: Torment (a közös örökséget tükrözi a név is), mégis, míg az időtlen klasszikus egy furcsa D&D környezetben játszódik, addig az új alkotás egy szintén szokatlan, de merőben eltérő keretet használ. A Kilencedik Világnak olyan helyszínei és arcai vannak, melyekkel még sosem találkoztunk és a technika megmaradt képviselői olyan fejlettséget tükröznek, hogy azt akár mágiának is nevezhetnénk. A küldetések során több univerzumba is eljutunk majd, sőt, a főszereplő fejében is létezik egy külön labirintus. A játék teljes verziója jövő év elejére várható.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Shadowguar...
2016.10.06. 21:41
Egyrészt várós a játék a stílus miatt, másrészt még mindig van valami zavaró az ingame videókban, amiktől nekem nem akar összeállni az egész. A PoE képi világa jobban bejött.
Mindenesetre ha kijön és nem alázzák porba akkor megvevős
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!