iPon Hírek

Videoszerkesztővel gyarapodott a YouTube

Dátum | 2010. 06. 17.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | SZOFTVER

A YouTube-ra feltölteni kívánt videókat a többség általában a Windows Live Movie Maker vagy az iMovie segítségével szokta megvágni, mielőtt megosztaná másokkal, de természetesen egyéb alternatív segédprogramok is rendelkezésre állnak a cél elérésének érdekében. A Google most egy új lehetőséget is kínál, amelynek segítségével a már feltöltött videóinkat vághatjuk meg, illetve egyesíthetjük, sőt, akár új háttérzenével is elláthatjuk, amit a látszólag ingyenes trackeket tartalmazó listából választhatunk ki.

A videoszerkesztő kezelőfelülete.
A videoszerkesztő nagyon egyszerű és letisztult kezelőfelülettel rendelkezik, amelynek segítségével rendkívül gyorsan és hatékonyan elvégezhetjük a kisebb-nagyobb videó szerkesztéssel kapcsolatos feladatokat. Maga a szerkesztő a jelek szerint nem Adobe Flash alapú, de a videó klipek természetesen szokás szerint Flash plugint használnak. Ahogy a Google által kiadott blogposztban is olvasható, a gyártó három évvel ezelőtt próbálkozott már Flash alapú, Adobe Premiere Express pluginnel dolgozó videó szerkesztővel, de a szoftver lassú volt és rengeteg hibát tartalmazott, így idővel eltűnt a YouTube weblapjáról.

Az új videó szerkesztőt itt találják az érdeklődők, természetesen magyar nyelvű menüvel.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. kihaennem
2010.06.17. 14:48
"Windows Live Movie Maker vagy az iMovie" meg is érdemlik..
De ezt ki tundja már nem azért, hol van ez a videón feltuntetve.
Ennek megint semmi értelme. Ha már feltöltök valamit! Miért akarném megvágni ujra?
JAaaa hogy az eredeti videót lenyulhassák , értem....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. bigz
2010.06.17. 16:31
Hogy te miert akarned megvagni, azt nem tudom, masok mondjuk azert, mert nem all a rendelkezesukre a video feltoltesenek idopontjaban olyan alkalmazas, amivel meg tudnak vagni, viszont van valami az anyagban, amit meg nem akarnak megosztani.
"meg is erdemlik" te mirol beszelsz? miert kellene egy mobillal videozo n sugaru juzernek megtanulnia a vegas vagy final cut alapokat csak azert, hogy feltoltse a gyereket enni, de mondjuk ne legyen a videon, ahogy lehanyja a nagyit? Sugarban?
gyengebbek kedveert az alap koncepcio az, hogy feltoltod, megvagod, majd megosztod. az eredeti videot pontosan ugyanannyiszor es ugyanannyira tudjak majd lenyulni, mint eddig. nem erted, csak hozzaszolsz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. prohlep
2010.06.17. 18:43
Aki tisztaban van azzal, hogy a sajat anyagabol lenyeges es kenyes informaciot szeretne kivagni, az nyilvan felfogja, hogy a kivagast inkabb privat korulmenyek kozt vegezze.

Az ennel kevesbe kenyes kivagott reszekkel meg mit kezdene a Google vagy akarki?

Az is igaz, hogy mennyire elterjedt nezet, hogy egy-egy ember kis titka mennyire erdektelen. Holott sok ilyen kis mini-titok egy helyen koncentralodva es kielmezve egy meglehetosen pontos kepet ad a tarsadalom pillanatnyi allapotarol, gondolkodasarol.

Ez felhasznalhato lenne nagyon nemes celokra is, de picit tartok attol, hogy hamarabb akad olyan, aki nemtelen celokra hasznalna az ilyen informaciot.

Ezzel egyutt is, szerintem az emberek nem fogjak a ciki dolgok kivagasara hasznalni a kozponti video vago lehetoseget.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Ludi
2010.06.17. 19:19
Én csak abban látok problémát, hogy amíg a mobil net korlátozott, addig ha csinálok egy 5 perces videót a telefonomon és feltöltöm, majd otthon ezzel kivágom a lényeges 2 percet, akkor feleslegesen pazaroltam a MB-okat 3 percnyi videó feltöltésére. Kényelmes meg minden, de nálunk ez pazarlással valósítható csak meg.
Másik célközönségnek tökéletes, aki nem akar semmilyen programot letölteni (esetleg majd ChromeOS-t használ) de korlátlan netje van.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. HUNrobar
2010.06.17. 20:41
Nem tudom mi bajotok van, én rendszeresen rakok fel videókat youtube-ra és arra használom a videoszerkesztőket hogy levágjam a kamera-állítgatós, elhelyezkedős részeket, meg rátegyek az elejére egy kis feliratot. Max még növelek egy kicsit a hangerőn, na meg levágom azt a részt amikor odamegyek a kamerához és kikapcsolom azt. Nem hiszem hogy bármi olyat tennék amit féltenem kéne bárkitől is és ne tudna megcsinálni egy ilyen egyszerű kis programocska..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. yoman3d
2010.06.18. 09:45
OFF:
Lekapcsoltak az nCore-t, csokken az iPon latogatottsaga
ON
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Terror
2010.06.18. 22:14
Inkább azon melóznának, hogy ne nyuvadjon ki a lejátszás, valahányszor új flash/böngészőverzió jelenik meg.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!