iPon Hírek

Videótrió a Berserk and the Band of the Hawkhoz

Dátum | 2016. 10. 28.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

A Berserk fantasy mangasorozat, ami többek között a Dark Soulst és a Dragon’s Dogmát is inspirálta, saját játékadaptációt kap, de ezt már az E3 óta tudjuk. Mint ahogy az is sejthető volt, hogy a Berserk and the Band of the Hawk hasonlóan kegyetlen lesz, mint az alapanyag. Főhőse Guts, a zsoldos és Griffith, a katonai vezető, az ő kalandjaikat követjük. A játékot a Dynasty Warriorsról ismert Omega Force készíti. Az E3-bejelentés óta viszont elég nagy csend honolt a projekt körül, egyedül a névváltozásról jött infó. A kiadó Koei Tecmo azonban most három angol nyelvű trailert is elénk tárt, melyek a harcot hivatottak bemutatni. Ez nyilván fontos részét képezi egy hack-and-slash alkotásnak, nem mindegy a kardozás és mészárlás minősége. Az első felvételen Guts mutatja be széles arzenáljának néhány darabját, melyek közül mindegyik más-más játékstílust tesz lehetővé. A Dragonslayer Great Sword például pusztító közeli támadásokra képes, míg az itt be nem mutatott automata fegyverek távolsági lehetőségeket kínálnak.
A másik játszható hős Griffith, aki fantasztikus hajszerkezete mellett a villámgyors vívási technikájáról ismert.
Az Apostle nevű óriási démonszörnyek mindegyike külön harci stratégiát igényel, hiszen képesek csata közben alakot váltani.
A Berserk and the Band of the Hawk 2017. február 21-én jelenik meg PC-re.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. TheRealTsL
2016.10.28. 18:03
Ez még mindig nem túl bizalomgerjesztő, pedig az alapja, az nagy kedvenc.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. LGx
2016.10.28. 18:41
micsoda epic hentelős game lehetne ebből te jó ég!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. csul1
2016.10.29. 07:32
Én még leragadtam ott, hogy mennyire elrontották a sorozatot ezzel a cgi-vel na meg a igazából mindennel. De ahogy látom ez sem lesz jobb.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Whysper
2016.11.02. 08:40
Én megnéztem az utolsó CGi-os részt és pfff.....Ahhoz képest,hogy mi volt a többi . Ez valami iszonyat... nem bírtam végig nézni szó szerint annyira értelmetlen baromság volt..... Szörnyű kategória
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!