iPon Hírek

Vigyázat, robbanó iPod

Dátum | 2007. 04. 13.
Szerző | Freeman07
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

Egy ausztrál fórumtag nemrég közzé tett pár képet egy első generációs iPod nano lejátszójáról, miután elem-töltés közben felrobbant.


Az eeno becenevet használó fórumozó elmondása szerint feltette iPod nano-ját tölteni a PC-re, majd az hirtelen robbant egyet, lerepült a padlóra, és még ott is hevesen szikrázott és füstölgött mindaddig, amíg ki nem húzta az USB töltőkábelt a számítógépből.


Az eset után felkereste a közeli PC-javító boltot hátha tudnak neki segíteni, mert a garancia már lejárt az eszközről. A műhelyben nem tudtak mit kezdeni a készülékkel, így eeno készített pár képet az eszközről és elküldte azokat az Apple-nek. Legyünk pozitívak, remélhetőleg a baleset csak egy szélsőséges eset volt, és nem szériahibáról van szó, mert akkor az 1 GB-os iPod nano-kat vissza kellene hívnia a vállalatnak. Azonban az ördög sohasem alszik, mindig legyünk óvatosak elektronikai eszközök használata, töltése során.


Az Apple egyelőre nem reagált az eseményre.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. papszi
2007.04.13. 10:48
Egy ausztrál fórumtag nemrég közzé tett pár képet első generációs iPod nano lejátszójáról, miután elem-töltés közben ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!