iPon Hírek

"Világ legkisebbje" arany-pendrive a Super Talenttől

Dátum | 2008. 07. 17.
Szerző | Gabriel
Csoport | ADATTÁROLÁS

Megszokhattuk már, hogy pendriveok terén leginkább a fizikai mérettel igyekeznek virítani a gyártók (tény, hogy mással nem is nagyon lehet), viszont a Super Talent most nem csak hogy egy tényleg elismerésre méltóan alacsony méretkategóriát valósított meg, de még alapanyag terén is beújított.

A legújabb, PICO-C Gold nevet viselő, 8GB-os darabjuk, amelyre csak a már említett "világ legkisebbje"-ként hivatkoznak, ugyanis ténylegesen kisebb, mint egy szokványos SD-kártya, és körülbelül a legkisebb pénzérmékkel van egy súlycsoportban.

További pozitívuma, hogy vízálló is - ami azonban eléggé érthetetlen rajta, az az, hogy 24 karátos arannyal bevonva, valamint aranylánccal együtt hozzák forgalomba; amint a cég fogalmazott, "sokkal inkább tűnik divatkelléknek, semmint nagyteljesítményű pendrive-nak". Tény, így van. De ez miért jó? Ezt csak ők tudják.

Elmondásuk szerint a meghajtó akár 200X-os sebességre is képes (30MB/s), akár 2.000 MP3-at is elbír, és élethossziglani garanciát vállalnak rá. Várhatóan még ezen a héten kapható lesz online üzletekben, $40 alatti árral.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Alamos
2008.07.19. 09:09
Az illékonysága miatt pedig drágává, mert csomó más anyaggal kell kombinálni, hogy stabil maradjon - mint a szupravezető is
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!