iPon Hírek

Vilmos herceg tapizott

Dátum | 2007. 03. 28.
Szerző | amazing
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

A diáklány, Ana Ferreira tegnap este arról számolt be, hogyan tapizta el őt William herceg. A 18 éves lány így emlékszik vissza: „Kicsit be voltam csípve, és éreztem, hogy egy kéz a mellemre téved.”

„Azt gondoltam magamban, az nem lehet, hogy ez a jövendőbeli király - ám most, hogy láttam a fotót, már biztos vagyok benne, hogy ezt tette! Nagy és férfias kezei vannak és tudja, hogy kell bánni velük.” Ana nemzetközi kapcsolatokat tanul, és a Dorsetben található Bournemouth „Elements nightclub” nevű szórakozóhelyém bulizott latin dallamokra.


A 24 éves Wills legurított pár korsó Stellát és néhány feles sambucát a haverjaival. Ez volt az első szabad éjszakája, amióta megkezdte tanulmányait a dorset-i katonai akadémián. Ana elmondta: „Elterjedt a pletyka, hogy William abban a teremben tombol, ahol nyálas 80-as évek zenéit játszák, így odamentünk, hogy a saját szemünkkel lássuk. Kissé mereven táncolt, szóval nem hinném, hogy jól menne neki, teszem azt a szamba. Mégis nagyon sok lány lógott rajta, ő pedig fényképezkedett velük.”

„Nem tudtam, mit csináljak a kezemmel a fényképen, ezért békejelet mutattam vele. Most, hogy láttam a fotót, kiderült számomra, hogy William pontosan tudta, hová tegye a kezét.” Ana elküldte emailen a fotót a rokonainak Brazíliába: „Az anyukám nagyon viccesnek találta. Örül neki, hogy találkoztam William herceggel.”

Aznap éjjel William találkozott a hosszúlábú szőkeséggel, a 19 éves Lisa Agar-ral is. Felhívta a szobájába, ahonnan a lány reggel négykor távozott, amikor William azt mondta, most már szeretne aludni.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. amazing
2007.03.28. 17:05
Ana Ferreira brazi diáklány tegnap este arról számolt be, hogyan tapizta le az angol trónvárományos Vilmos herceg egy ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!