iPon Hírek

Virtua Tennis 4 Xbox-ra és Wii-re is

Dátum | 2011. 01. 21.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A SEGA bejelentette, hogy a legújabb Virtua Tennis nem csak PS3-ra, de Xbox 360-ra és Wii-re is kijön. Pontos megjelenési dátum még nincs, de a kiadó tavasz körülre saccolja az időpontot. A negyedik iterációban már lesz Move, MotionPlus és Kinect támogatás is, vagy ha nem rendelkeztek mozgásérzékelővel (esetleg úgy érzitek, hogy kényelmesebb a kanapéról Roger Federert játszani), még mindig ott lesz a megszokott gombos irányítás.

Ha már a sztároknál tartunk, felbukkan a játékban a már említett Federer, valamint Nadal és Murray, hogy néhányat említsünk, de lesznek feltörekvő csillagok is, mint Juan Martin Del Porto, Fernando Gonzalez, Caroline Wozniacki vagy Laura Robson.

Lesz egy újfajta World Tour mód és felújították az online teniszpartner kereső rendszert is. Remek évkezdés elé néznek tehát a tenisz rajongók, Top Spin 4, Virtua Tennis 4... mozgásérzékelős támogatás. Ennél már csak az jobb, ha teniszcipőnk alatt érezzük a salakot.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Ipadnak
2011.01.21. 13:37
Rossz a cím. A nagy szám tényleg az lett volna, ha XBOX-ra is megjelenik de ez X360 és az nem ugyanaz!

PC-re nem jön? Sebaj, már a 2009 is egy bugos vacak volt (akadások by engine, custom teniszezőn nem jelent meg a szőrzet, gombkavalkád stb., javítást meg nem adtak ki).

UPDATE: Ha megnézitek a trailert, jön ez mindenre.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Ipadnak
2011.01.21. 13:41
A trailer végén lehet látni hogy pc-n is lesz. Eléggé hiányos vagy félrevezető a cikk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Svindler
2011.01.21. 14:41
A videó egy kicsit megtévesztő, de azt a SEGA rakta össze, nem mi, a végén lévő logo még jelenthet is valamit, de íme a hivatalos hír:
[LINK]

"Virtua Tennis 4 is developed by the original Virtua Tennis Team in Japan and will be available in spring 2011 for PlayStation 3, Xbox 360 and Wii."

A hír nem félrevezető és nem is hiányos, az Xbox pedig akkor lenne hibás, ha az első konzol nem lenne ma már halott (új játékok kiadását nézve). Így szvsz elég nehéz félreérteni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!