iPon Hírek

VisionTek Killer Xeno Pro: ütős hálókártya

Dátum | 2009. 10. 23.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | HÁLÓZAT

A Bigfoot kínálatában nagyjából hét hónapja jelent meg a cég második generációs, játékosoknak készített speciális hálózati kártyája, a Killer Xeno Pro. A cég különböző rendszerépítőkkel kötött szerződést annak érdekében, hogy a gamer konfigurációkban megtalálható legyen a Killer Xeno Pro hálózati kártya, ám eközben forgalmazókkal is tárgyalásokat folytattak, amelynek eredményeként megnyerték az EVGA-t, aki 130 dolláros áron saját kínálatában is elérhetővé tette a Bigfoot által készített különlegességet.

Mára már 99 dollárra csökkent az EVGA-féle Killer Xeno Pro ajánlott végfelhasználói ára, de ezzel együtt egy újabb vállalat vette fel kínálatába a Bigfoot kártyáját: mostantól a VisionTek tálalásában is elérhető lesz a Killer Xeno Pro Észak-Amerikában, Ázsiában és Európában. A VisionTek neve egyébként a gyártó AMD alapú videokártyái, TV-tuner kártyái, tápegységei, egerei és iPod dokkolóval ellátott billentyűzete miatt lehet sokak számára ismerős.


A VisionTek által forgalmazott Killer Xeno Pro hálózati kártya tulajdonképpen megegyezik az EVGA termékével: az újdonság rövid nyomtatott áramköri lapra épül, kínál fejhallgató kimenetet és mikrofon bemenetet és PCI Express x1-es slotba illeszkedik. A kártya segítségével a hálózati forgalommal kapcsolatos teendőket levehetjük a processzor válláról, optimalizálhatjuk a csomagokat, így alacsonyabb ping-re tehetünk szert on-line játékok esetében, ami igen-igen fontos szempont, főleg a hardcore gamerek esetében. A kártyának köszönhetően a különböző "csapatrádió" alkalmazások (például TeamSpeak 2) által generált forgalom sem a processzort terheli, hiszen annak kezeléséért és hardveres gyorsításáért a Killer Xeno Pro felel.

Az új partner egyelőre nem adott információt arról, hogy pontosan mennyiért árulják majd az új terméket, de az már most sejthető, hogy az ajánlott végfelhasználói ár valahol a 99 dollár környékén fog elhelyezkedni.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. twollah
2009.10.23. 22:37
VISSZA A HIRHEZ

Szivesen olvasnak rola mar egy tesztet, hogy tenyleg annyira jo ez a kartya vagy csak amolyan placebo, mint a kulonbozo torrent gyorsito pogramok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. leviske
2009.10.24. 13:42
Ha tényleg le lehet vele dolgozni a ping mértékét, akkor a későbbiekben nem is feltétlen fog rosszul jönni azoknak, akik gyengébb géppel rendelkeznek...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Szerzetes
2009.10.24. 17:06
Hardcore játékos gyenge gép
Van itt valahol egy kis ellentmondás, teszt érdekes lenne, mert azért a játék sebessége elég sok mindentől függ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. uristen
2010.04.26. 17:02
Ja, ugyan olyan konfigurációt kéne tesztelni ezzel a kártyával és a kártya nélkül, ami nem 250 fps -ig hajtja a CoD4 -et. Persze játék közben kéne, hogy mennyen a TS és azon beszélgetés. A tesztben úgy sok mindent ki lehetne olvasni a kártya valós tudásából.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!