iPon Hírek

Visszaadja a pénzünket a Microsoft

Dátum | 2008. 05. 22.
Szerző | Gabriel
Csoport | HÁLÓZAT

Röviden és tömören ez a lényege a cég újonnan indított, hirdetésekkel megtámogatott keresőprogramjának, a Live Search cashback-nek - bár persze nem a teljes összeget, csak annak egy részét.

És hogy milyen összegről is van szó? Természetesen arról, amit kifizetünk bármi olyan termékért, amelyre a programhoz csatlakozott online kereskedők kínálatában bukkantunk rá (és aztán persze meg is rendeltünk) az említett keresővel. A visszafizetéseket a keresőnél létrehozott felhasználói fiókunkban tarthatjuk nyilván, a tényleges kiutalásukra pedig akkor kerülhet sor, ha az így összegyűjtött pénzünk eléri vagy meghaladja az $5 értéket.

Az egyes vásárlásokból érkező visszafizetés összege általában a termék árának 2-10%-át teszi ki, bár különleges esetekben akár egészen 22-ig is felmehet, az adott termék forgalmazójától függően - azonban általános elvnek mondható, hogy minél drágább valami, annál magasabb a visszatérítés százalékértéke is.

A Microsoft részesedése az üzletből termékenként ugyanannyi, mint a felhasználóké; minél nagyobb visszafizetést ajánl fel egy forgalmazó, annál nagyobb sikerre számíthat - bár nem árt az óvatosság, hiszen a magas visszafizetéssel együtt sem biztos, hogy az ő árajánlatuk a legkedvezőbb. A szolgáltatás jelenleg több, mint 700 kereskedő összesen több, mint 10 millió termékét öleli fel.

A Live Search cashback-et a cég a Jellyfish összehasonlító-vásárló oldal tavalyi bekebelezésével megszerzett technológiára alapozta.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!