iPon Hírek

Visszatér a Commodore

Dátum | 2007. 03. 07.
Szerző | Borisnyikova
Csoport | IT VILÁG

A Commodore Gaming, a hetvenes-nyolcvanas évek híres számítógépmárkájának reinkarnációja visszahozná a hőskorszakot. E hónap végén a számítógépes játékok új generációját hozza majd el.

A cég a gépeket a hannoveri CeBIT-show mutatja majd be. Most még hallgat a részletekről, ám nehéz belátni, mi az, amire a Dell, Alienware, VoodooPC és egy sor másik cég nem képes, előbbi viszont igen. A Commodore egy sor követőt tudhat magáévá, ám vitathatatlanul sokat veszített a név régi ragyogásából.

A legtöbbeknek, akik már ismerték a Commodore legutóbbi tömegpiaci reinkarnációját, az Amiga-t, azoknak valószínűleg már gyerekeik vannak. A Commodore Gaming nem újkeletű. Talán még Önök is emlékeznek arra, amikor 2006 februárjában mobil-játék vállalatként jelent meg a piacon azzal a tervvel, hogy nyárra kiszorítsa a többi mobil játékszolgáltatót az eruópai piacról.


A Commodore Gaming a Commodore International Corp. (CIC) és a The Content Factory nevű holland cég által alapított vegyesválallat.

A CIC "Gravel In Pocket", egy Flash-alapú személyi médialejátszó, ill. a "Gravel In Home", egy média központ stílusú lejátszó, népszerűsítésére használja a Commodore márkanevet. Ezek nemsokára megjelennek a piacon.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. papszi
2007.03.07. 13:55
A Commodore Gaming, a hetvenes-nyolcvanas évek híres számítógépmárkájának reinkarnációja visszahozná a ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!