iPon Hírek

Visszatér a Hellgate: London

Dátum | 2014. 08. 21.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A Hellgate: London hatalmas reményekkel indult, és legalább akkora bukás is lett. Ha emlékeztek még a háttérre, akkor annak idején a Blizzard arcaként és "frontembereként" ismert Bill Roper alapította a fejlesztő Flagship Studiost, és őt követte több alkalmazott a Diablo-sorozatot készítő csapatból, a Blizzard North-ból, többek között Max Schaefer, Erich Schaefer és David Brevik. Ezt követően a Blizzard be is olvasztotta az addig külön helyen működő Diablo-csapatot a fő csapatba. Roper és a Flagship azt tűzte ki célul, hogy készítsenek egy olyan játékot, ami legalább annyira addiktív, mint a Diablo, de kicsit több MMO-s elemmel, és FPS-nézetből. A Flagship a játék fejlesztésére különös módon a játékiparon kívül talált befektetőt, kiadónak pedig megnyerte a Namco Bandai-t, azonban a stúdió kifutott a pénzből, és a Hellgate idő előtt, befejezetlenül jelent meg, amit sem a kritikusok, sem a játékosok nem díjaztak. A Flagship hamarosan tönkrement, a Namco pedig lelőtte a játék szervereit, így alig több, mint másfél évet élt a 2007-es megjelenése után. Ezt követően a Hanbitsoft megszerezte a licencjogokat, és Koreában free-to-play címként jelentette meg újra a játékot Hellgate: Resurrection címmel, ahol azóta is fut, a nyugati játékosok azonban nem nagyon férhettek hozzá. Úgy tűnik viszont, hogy ez hamarosan megváltozik, a Steam Greenlighton ugyanis feltűnt a Hellgate: Global. A leírás szerint a Hellgate: Global tartalmazza a Hellgate: Tokyo kiegészítőt is, ami folytatja a történetet a londoni események után, fejlesztőként pedig a Redbana Corporation van feltüntetve, ami a Hanbitsoft nyugati kiadással foglalkozó részlege.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

15. DogTheDog
2014.08.21. 16:44
En toltam az eredetivel anno,es bejott,csak bugos volt itt-ott.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. matyi009
2014.08.21. 16:55
Hát én nemjátszottam vele de a zenéje máig rajtavan a gépemen meg a telón
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. StevyXIX
2014.08.21. 17:06
A Hellgate most is fut és lehet játszani vele, nálunk is. Nyilván pénz miatt szeretnék, ha felkerülne Steamre.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. Asagrim
2014.08.21. 17:31
Ha a trailerek Hellgate:Londonja tér vissza, akkor jöhet.
Ha a játék jön újabb verzióban, akkor megtarthatják maguknak.

Látszik rajta nagyon hogy ex-Blizzardosok csinálták, köszönőviszonyban sincsenek a trailerek a játékkal.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. sensorprim...
2014.08.21. 18:19
ugyan ez a trailer volt akkor is meg egy másik
szóval ha ez ugyan az akkor valószínű a játék is
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Lann
2014.08.21. 18:37
https://www.youtube.com/watch?v=_T4lzDUxNlk
Imádtam .
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. noherczeg
2014.08.21. 19:09
Hatalmas kar volt erte anno, franko kis franchise lehetett volna belole QQ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. tbalazs
2014.08.21. 19:10
Elérhető volt ez már régen globálisan is, épp egy-két hete vettük elő mi is a régi nagy Hellgate-es játékostársammal, de hát nem igazán okozott nagy örömöt némi nosztalgikus érzésen túl. A játékot én szerettem, bár valóban itt-ott kevesebb volt kicsit, mint vártam, de élveztem a játékot és nagy érvágás volt, hogy a szervereket egyszer csak lekapcsolták.
Lehet hogy csak az idő szépítette meg az emlékeket, de az újra indítás nekem nagy csalódás volt, lehet, hogy csak alacsony szinteken van ilyen bibi,, bár ez szerintem nem mentség összességében mintha kiherélték volna kissé ezt az addig sem tökéletes és egyre ütöttkopottabb játékot. Kezdjük ott, hogy életüket könnyítendő kivették a dx10-es módot és nem fejlesztik a 64 bites változatot sem, pedig korábban az is volt, amit nagy előnynek tartottam, de mindegy úgyse a grafika miatt venne elő az ember egy több éves játékot. Viszont régen úgy rémlett volt kihívás benne, most meg a leggagyibb freetoplay-eket idézve jönnek a lények kitámasztom a tűzgombot és kész, egy kisebb bossnál megálltam, hogy na lássuk mit tud, ott álltam előtte szál gatyába és szinte semmit nem sebzett. Fel is pakoltam nightmare vagy mit tom én milyen legbrutálabb fokozatra, hát ugyanez volt, csak vmivel tovább kellett lőni a lényeket.
Nekiindultam idézővel, mert emlékeztem mennyire szerettem a kabbalista fegyvereket, nagyon ötletesek voltak szép effektekkel, van egy feeling azért, mikor mindkét kezedben egy-egy démoni fénnyel ragyogó pisztolyjból vörösen izzó lángdarazsakat lövöldözöl a démonokra, de azt kellett látnom, hogy némelyik indokolatlanul használhatatlanra van gyengítve! Mondjuk mint már említettem ez a túlélési esélyeimet nem csökkentette, csak a játékidőt hosszabbította.
Lehet, hogy magasabb szinteken más a helyzet, meg van benne új tartalom is, de nem volt kedvem addig szerencsétlenkedni, míg azt meglátom.
Kíváncsi vagyok mire megy a dolog a steam greenlight-tal.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Szefmester
2014.08.21. 20:21
Még az eredetivel játszottam, és abban sem sok kihívást találtam közelharcosként. Távolsági fegyveresként voltak rossz szituk, hála hogy a távolsági fegyver sem volt annyira távolsági. A rendszer viszont a minimális randomitással, meg a fejlesztgetéssel eléggé tetszett. Kár hogy a motor annyira rossz volt hogy 15-20 perc után rosszul lettem tőle és pihennem kellett vagy ugyanannyit hogy folytatni tudjam. Jobb lenne az első részt kicsit hagyni nyugodni békében, és összerakni egy folytatást, vagy legalább egy remaket. Megfelelő motorral megtámogatva persze.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. dwhcgamer
2014.08.21. 23:46
Maga az ötlet jó, de attól függetlenül elcseszett egy játék. Nagy kár érte.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Chavalier
2014.08.22. 03:30
Anno megvettem. Élveztem. Rövid volt a multis idő. A grafika csúnya volt, a játék optimizálatlan, bugos, de ezek ellenére játszható volt és élvezhető. Tetszett az egész rendszer, a környezet, ellenségek, képességek, szinte minden. Játszottam az free-to-play verzióval is, nagyrészt minden maradt a régi csak már más volt a közösség, pénzfarmerekkel meg chat-spam folyton, tipikus tömeg mmo. Ha ingyenes lesz kipróbálom, ha nem, és leszarják hogy én anno megvettem mindazt félretéve hogy más fejlesztő stb. Akkor passzolom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. StevyXIX
2014.08.22. 16:04
Teljesen ingyen játszhatsz vele most is. Jegyeket kell csak megszerezni, de azt hiszem a Tokyo is ingyenes már.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. KatonaKM
2014.08.22. 19:15
Jó játék volt, csak sokszor önismétlő.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Ronan
2014.08.23. 07:37
Ma szerintem egy ilyen játékot is érdemes kickstaterrre rakni..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. maceszgomb...
2014.08.25. 06:32
Emlékszem rá, meg-megizzasztotta a 7600GS-emet , és amilyen frankó még most is ez a trailer,a játék már sajnos nem volt az annyira...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!