iPon Hírek

Visszatér a Hellgate:London

Dátum | 2008. 11. 04.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Nem olyan rég adtunk hírt róla, hogy a Namco Bandai lehúzza a Hellgate rolóit jövő év elején, és hogy megjelent egy ázsiai cég is, aki felvásárolta játék jogait a Mythos-éval együtt.

Nos, az új tulajdonos a Hanbisoft (T3 leányvállalata) biztosított mindenkit, hogy a játék jó kezekben van és igaz eltűnik néhány hónapra, de augusztusban visszatér egy új kiegészítővel együtt! Eddig jól hangzik, de még mielőtt könnybe lábadna a Hellgate rajongók szeme, van egy rossz hírünk is. Eddig úgy fest, hogy csak ázsiai régiókban lesz újraidítás, ám szerencsére ez még nem teljesen biztos.


A T3 a Hellgate: London kiegészítőn túl még hírt adott a másik Flagship MMO, a meg nem jelent Mythos sorsáról is. Jó hír, hogy azt is megtartják, gőzerővel folyik a munka az új San Francisco-i stúdióban a befejezésén. Rossz, hogy a Mythos-ról is csak Ázsiában csiripelnek lelkesen a madarak. Úgy gondolják, hogy egy nagyon ígéretes MMO és az ázsiai bétateszt során már most rengeteg rajongót gyűjtött össze. Így hát hamarosan mindkét játék megjelenik kicsit felturbózva, updatelve, reménykedjünk, hogy talán Európában is hallunk majd még róluk.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. bszoke88
2008.11.04. 17:26
vissza a cikkhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Magrathea
2008.11.05. 14:28
Sajnos nincs ok további reményekre, mivel kiderült, hogy az Európára és Amerikára vonatkozó terjesztési jogok a Hellagate:London játékra még mindig a Namco Bandai tulajdonában állnak, akik ugye már kijelentették, hogy nem foglalkoznak többet a játékkal.

Különösen rossz hír ez azoknak akik lifetime accountot vásároltak a Hellgate-hez, mivel, hogy pénz visszafizetés nincs. Mikor megvették benne volt a kockázat, hogy becsődöl a dolog és így is lett...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. bszoke88
2008.11.05. 14:44
mennyi lehet 1 ilyen acc? 100-200 dollár?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!