iPon Hírek

Visszatérnek az ODST-k a Halo: Reach-ben

Dátum | 2009. 12. 08.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Bungie még mindig bőszen titkolózik a Halo: Reach-el kapcsolatos terveit illetően, de azt azért elhintette, hogy az Orbital Drop Shock Trooperek nagy eséllyel visszatérnek a következő játékban is.

"Szégyen lenne egy Reach bolygóról szóló játékot megcsinálni úgy, hogy semmilyen formában nem szerepeltetjük benne Buckot, az ODST squad vezetőt, aki köztudottan ott van." - nyilatkozta a G4-nek Joseph Staten, a Halo 3: ODST írója és kreatív direktora. Említést tett még arról is, hogy pár apróbb részletet is kibontanak majd a Reach-ben, amikre az elődjében nem került sor. "Azoknak, akik várják már a folytatást, üzenem, hogy figyeljenek a rendszámtáblákra a New Mombasa 'Genet' kupékon."

Amit eddig biztosan tudunk a játékról, hogy akkor játszódik, mikor a kolóniát megtámadta a Covenant, abban az időszakban, amikor jó pár Spartan-II-es (Master chief stílusú szuperkatona) teljesített szolgálatot a bolygón. Elég valószínű még az is, hogy jövőre a kiadás előtt még lesz egy bétateszt is, melyre a Halo 3 tulajdonosoknak garantált belépője van. A Bungie azt még nem árulta el, hogy milyen béta lesz pontosan, de a madarak azt csicseregték, hogy lehetséges, hogy visszatér a Firefight...

Halo 3: ODST tesztünkhöz katt.

Bemutatkozó trailer (korábbi):
                        

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!