iPon Hírek

Viszik az érintőképernyős Samsung-mobilokat

Dátum | 2009. 11. 30.
Szerző | napi.hu
Csoport | IT VILÁG

A Samsung Electronics Co. bejelentette, hogy idén várhatóan túl fogja teljesíteni 200 millió darabos értékesítési tervét. A siker jelentős részben az érintőképernyős mobiltelefonok iránti kereslet ugrásszerű erősödésének köszönhető.

A Samsung, amely a világ második legnagyobb mobiltelefon-gyártója a Nokia után, 40 millió teljesen érintőképernyős készüléket adott el a január-novemberi időszakban, szemben a 2008 első 11 hónapjában értékesített 10 millióval. Az ilyen zsebtelefonok a teljes forgalom 20 százalékát adják - tavaly még csak öt százalék volt ez az arány.

A vállalat tovább akar nyomulni az érintőképernyős mobilok piacán, olyan új készülékek bemutatására készül, amelyeket a helyi piacok igényeihez igazodva fejlesztettek ki. Azt nem árulták el, mennyire léphetik túl az idei értékesítési tervet.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. yeezs
2009.11.30. 12:06
Nem véletlenül fogynak így az érintőképernyős samsung telók, én májusban vettem egy s8300-as ultra touch izébizét és nagyon megvagyok vele elégedve. Eddig még nem sikerült egy karcot se ejtenem a kijelzőn, pedig adom neki az ívet rendesen. Szép a hangja is, a fülbe dugható, gumimembrános fülestől kiszakad néha az agyam is. Igaz nem volt ócó, de hát a minőséget meg kell fizetni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. YuGabe
2009.11.30. 12:10
Vége a recessziónak, úgy tűnik
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. yeezs
2009.11.30. 12:32
Én igazából azt vettem észre, hogy úgy fogják vissza a kisemberek a költségeiket, hogy kevesebbet járnak étterembe, büfékbe, piacra, szórakozni, de ezzel párhuzamban az elektronikai cikkekre ugyanúgy igényt tartanak, hiszen haladni a korral mondhatni célszerű. Ha ráadásul gyereke is van az embernek, őt meg aztán végképp nem érdekli, hogy válság vaneé, vagy nincseé, a psp meg a legújabb telcsi kell a hátizsákba, különben kinézik a többiek, úgyhogy a szülő legfeljebb magán, vagy a kajcsin tud spórolni. (Vagy kidobja a gyereket, hehe)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!