iPon Hírek

Vita - UMVC3, MGS, ZOE és FF

Dátum | 2011. 09. 14.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Mi lehet fontosabb egy friss konzol indításánál, mint a rá érkező nagy címek.

Az Ultimate Marvel vs Capcom 3 már indításkor elérhető lesz a géphez, a játék pontosan ugyanazt fogja tartalmazni, mint a PS3-as verziója, beleértve az online játék lehetőségét is 60 fps mellett. Irányítható lesz érintéssel, de hogy pontosan miként, azt Yoshinori Ono (Capcom) még nem fedte fel. A cégtől jön majd még a rendszerre Street Fighter X Tekken játék is, de csak később.

Hideo Kojima bejelentette a Metal Gear Solid HD kollekciót és a Zone of Enders HD kollekciót, de ezek csak 2012-ben jönnek (ami nekünk nem olyan nagy gond, lévén a gép maga is később érkezik hozzánk). Kojima azt is elárulta, hogy dolgoznak egy teljesen új IP-n, Vitára és PS3-ra, de még jó időbe telik mire újra hallunk erről a projektről.

Ha már HD verziók, akkor a PS2-es Final Fantasy X is tiszteletét teszi új köntösben Vitán és PS3-on, jelentette be a Square Enix. Megjelenési dátum még nincs. A Square is készül új címekkel viszont, méghozzá kettővel, kifejezetten Vitára. Az egyik egy szerepjáték, a Lord of Apocalypse, melyben 4 személyes multiplayer lesz, a másik pedig az Army Corps of Hell. Utóbbiban vagy 100 féle goblinfajta tömegeit kell majd halomra mészárolnunk, hogy mi uraljuk a poklot. Mindkettő indításra jön. Trailerek egyelőre nincsenek, de csak idő kérdése, hogy egy lelkes TGS résztvevő feltöltse nekünk őket.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!