iPon Hírek

Vita vs. Wii U tábla

Dátum | 2012. 06. 20.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Scott Rohde a Sonytól rámutatott, hogy a Vita PS3-hoz való csatlakoztatása sokkal több lehetőséget nyújt és egyben jobb megoldás a többképernyős játékra, mint a konkurens Nintendo Wii U kontrollere vagy a Microsoft Smart Glass mobil kezdeményezése.
 
"Annak köszönhetően, hogy van egy Vitánk, nagyon sok különleges dolgot tudunk csinálni. Emlékezzünk arra is, hogy a Wii U táblában nincs processzor, szóval a TV melletti konzolnak mindenképpen futtatnia kell."
 
Rohde azt ígérte, hogy már ebben a hónapban és a következő néhányban elkezdenek előrukkolni néhány további példával arra, hogy milyen előnyei vannak egy procival megáldott kézikonzolnak, amelyet hozzácsatlakoztathatunk az otthoni nagytesóhoz. Erről persze elméletben már rengeteget hallottunk, így reméljük arra célzott, hogy még több játékot tolnak elénk, ami komolyabban erre épít. Példa persze már eddig is volt, az E3 cross-platform demonstrációján megvillantották a PlayStation All-Stars-t és a Sly 4-et.
 
Rohde komoly potenciált lát a Vita cross-platform lehetőségeiben, amit szeretne meglovagolni. Elmondása szerint a fejlesztők is érdekesnek találják az ilyesmit. A Vita az életpályája elején van, szóval a jövőben még bőven van mit várnunk tőle.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Simba
2012.06.20. 16:28
inkább lehetne kirakni a Vita képét a TV-re, akkor már is lehetne egy PS3 a zsebedben. De nem mert az túl egyszerű.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. rviktor25
2012.06.20. 17:49
@Simba: Nem inkább túl olcsó?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. csigabigaf
2012.06.20. 19:14
Hajtják itt a döglött lovat.
Ki a f*sz akar egyszerre két irányba nézni? Vagy ki tud?
Nemmondom valami többjátékos balféksághoz belefér, de felejtsék már el ezt a szintet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Spidey
2012.06.20. 19:43
Teljesen fölösleges ezt erőltetni. Úgyis megint a Nintendo fog nyerni. A többiek mindig csak bénáznak. Mellesleg nem tudom, hogy akarják majd ezt használni, mikor kb. senki sem vesz Vitát.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Magrathea
2012.06.21. 01:41
Nem hiszem, hogy ezúttal a Nitendo úgy arat majd mint a Wii-vel. A 3DS is bukott és ezzel az új kontrollerrel meg az elsietett kiadással sem biztos, hogy jó lóra tesznek. Alig jelentettek be valamit Wii U-ra... minek vennék meg az emberek? Hogy 2D-s Mariot játszannak, meg Wii Fit U-t toljanak, ami kb. ugyanaz mint a sima Wii Fit? Áh...

A Vita drága, az tény és most a nagytesó PSP arat a marokkonzolok piacán (az olcsósított verzióval), de jó kis gép, én próbáltam és bejött. Aki core játékot akar és nem a telefonon prüntyögni valami kazuár izé-mizével, annak ez a legjobb választás, de ettől még nem biztos, hogy sikerül felhozni az eladásokat ezzel az árral. Érdekesek a PS3-as cross-platform lehetőségek is, van jó pár olyan játék amiben igen jópofa dolgokat lehet kihozni vele.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!