iPon Hírek

Voodoo Omen - A csendes erő jele

Dátum | 2008. 06. 12.
Szerző | Gabriel
Csoport | IT VILÁG

Letisztult, hatékony, szép, erős és sima - ezekkel a jelzőkkel mind illethetjük az Omen-t. Szintén elmondható róla, hogy maximális mértékben személyre szabható - olyannyira, hogy hagyományos értelemben vett standard modellje nincs is, mivel minden egyes darab a vásárló igényei szerint készül.

Az egyedüli, amit viszont egyáltalán nem mondhatunk róla, az az, hogy olcsó lenne. A legolcsóbb variáció "mindössze" $6.500, míg a legdrágább ennek jó háromszorosa, plusz még egy kicsit több - $20.000 .


És hogy mit is kapunk ennyi pénzért? Nos, a biztonságos túlpörgetést - egészen a legszélsőségesebb végletekig - garantáló radiátort, a jobb légáramlás érdekében felállított alaplapot és folyadékhűtést integrált rézcsövekkel, valamint egy beépített, hét hüvelykes kisegítő LCD-kijelzőt mindenképp (amely utóbbin gyakorlatilag bármit megjeleníthetünk, amit csak épp akarunk).

Ugyanígy garantált a könnyen - szerszámmentesen - kezelhető és szerkeszthető-fejleszthető belső elrendezés, valamint csakis a legjobb minőségű alkatrészek használata, a belső megvilágítás, könnyen kezelhető kábelek és kiemelhető oldalfalak. Természetesen az egész ház is alumíniumból készül, amit igény szerint tetszés szerint festethetünk, vagy akár lézerrel gravíroztathatunk is (szívesen megnéztük volna, hogy néz ki belülről, de sajnos még nincsenek fotók).


Természetesen a konkrét hardver csak rajtunk múlik, szoftverből viszont eleve adnak mindegyikhez Roxio-t, cyberlink PowerDVD-t, AVG Professional Anti-Virus-t és PCDoctor-t is.

Akinek tehát telik rá, annak itt az alkalom, hogy egy páratlanul egyedi, izmos és fantasztikus csúcsgépet álmodjon - és váltson is valóra - magának.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Bircsike
2008.06.13. 12:40
Tudtam hogy vannak drága gépek, de nem bírom elképzelni hogy 3.000.000 Ft-ból miket rakhatnak bele. Ilyen drága alkatrészek nem is léteznek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Bircsike
2008.06.13. 12:42
Tudtam hogy léteznek ilyen drága gépek, de 3.000.000 Ft-ból egyszerűen nem tudom elképzelni hogy mik vannak benne. Ilyen drága alkatrészek nem is léteznek. Még ha maga csak a ház 200.000 Ft, de mi kerül egy gépházban ennyibe, vagy akármelyik másik alkatrészben.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!