iPon Hírek

Vvardenfell a The Elder Scrolls Online következő helyszíne?

Dátum | 2017. 01. 09.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

A The Elder Scrolls Online-ban már most is sok olyan területet látogathatunk meg Tamrielen, melyek ismerősek a szóló sorozatból, de még nem mindet. Az egyik nagy hiányosságot az idén május 1-én 15 éves The Elder Scrolls III: Morrowind népszerű helyszíne, Vvardenfell jelenti, de vannak arra utaló jelek, hogy már nem kell rá olyan sokat várnunk.
A sziget hozzáadására mutató fájlokat már korábban találtak adatbányászok, most pedig újabbak bukkantak fel. A FloorBelow nevű Reddit-felhasználó által nyitott topikban bemutatják az újdonságokat, köztük olyan elemeket is, melyeken feltételezhetően Vivec városának, a Telvanni-, Hlaalu- és Redoran-házaknak, a dunmer erődöknek és a dwemer romoknak stílusa fedezhető fel, többek között. A Red Mountain körüli területeket a jelek szerint nem érhetjük el, de az északi részek Urshilaku körül ott vannak, Molag Amurral együtt. Sheogorad építés alatt áll, de egy óriási fal jelenléte arra utalhat, hogy oda sem fogunk eljutni, legalábbis alapesetben nem, talán trialokban igen. Arra is találtak néhány utalást, mekkora lesz a terület. Ha az adatok valódinak bizonyulnak, nem lesz okunk panaszra, hiszen Whrothgar nagyjából kétszerese várható, ami önmagában a legnagyobb PvE zóna lenne a játékban, még a Red Mountain nélkül is.
A régi rajongók örömmel fedezhetik majd fel az online játék és a sorozat korábbi elemei által megjelenített helyszínek közötti különbségeket, illetve hasonlóságokat, mint tehettük azt például a Gold Coast, vagy Cyrodiil esetén is. Természetesen nem tudni, mikor kerül be Vvardenfell a The Elder Scrolls Online-ba, ha egyáltalán bekerül, bár a Morrowind népszerűsége és jelentősége alapján elég nagy hiba lenne kihagyni: egyedülálló helyszínei és építészeti stílusa miatt kiváló élményekkel gazdagítaná a játékosokat, ráadásul ez volt az első rész a sorozatban, mely igazán közönségsikerré tette az Elder Scrolls-szériát.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!