iPon Hírek

Walking Dead FPS a láthatáron

Dátum | 2012. 07. 09.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A TellTale szériájának második szezonján túl készül egy FPS játék is az Activision jóvoltából.

Kezdjük az Activision és a Terminal Reality új lövöldözős játékával, mely Daryl Dixon és testvére, Merle történetét követi, akik egy brutális és kihívásokkal teli utat kell, hogy bejárjanak, hogy eljussanak az atlantai biztonságos zónába.

A játékosoknak Darylt kell majd irányítani, eldönthetik, hogy elkerülik a zombikat vagy harcolnak velük. "Egyetlen valóban biztonságos hely sincs Daryl számára az úton Georgia vidéki tájain ebben a poszt-apokaliptikus világban."

Az ellátmány nagyon ritka, így a játékosoknak ügyesen kell azt is beosztani. A kaland során a széria számos más karakterével is összeakadnak majd, akik akár még követhetik is Darylt, ha úgy alakítjátok a helyzetet.

A The Walking Dead FPS 2013-ban jön PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.


Ami pedig a TellTale-t illeti, bejelentették, hogy amint végeztek a tervezett 5 epizóddal, megjelentetik az egészet lemezen és belevágnak a Season Two, azaz a második évad játék adaptációjának elkészítésébe. Steve Allison az új Terminal Reality shooter bejelentését is kommentálta, elmondása szerint nagyon örülnek az FPS-nek, mert hatalmas rajongói a tévésorozatnak, így várják az ő játékukat is. A TellTale epizodikus szériája 1,7 millió eladást produkált az első 8 hetében, a következő rész a jövő hónapban esedékes.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Castiglion...
2012.07.10. 09:29
Mint valami überszar áprilisi tréfa...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Riddick22
2012.07.16. 13:53
ha csinálnának egy posztapokaliptikus játék menetet gondolok itt olyanra pl: jön veled szemben 15 zombi neked van 5 nyílvessződ és 4 golyód a többit meg old meg ahogy akarod, na akkor ez egy rohadt jó játék lesz! Nem pedig az olyanok ahol dugig vagy tömve fegyverekkel és lőszerekkel és elég ha csak leragasztod az egered bal gombját.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!