iPon Hírek

Warframe: Mennyit ér a támogatás?

Dátum | 2014. 02. 06.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Warframe fejlesztéséért felelős Digital Extremes elképesztően elkötelezett az MMO shootere irányába, fáradtságos munkájuknak köszönhetően a játék átlépte az 5,5 millió felhasználót. A játék éppen a 12. nagy tartalompakkját ünnepli, melyhez jár egy trailer is és persze a patch leírása is, az újdonságok listáját itt találjátok.
Kapott a játék egy újabb frame-et, egy új játékmódot (Interception), fegyvereket, új HUD-ot, bejött a Tenno labor, ahol frame-eket lehet kifejleszteni és persze néhány kozmetikai újdonság is (skinek, Paladin sisak). Mi a megjelenéskor teszteltük a játékot és közepesnek ítéltük, amivel el lehet ütni az időt, de nem egy emlékezetes darab. Ugyanakkor kiemeltük, hogy a fejlesztők lelkesen támogatják a programot, ami előnyére válhat. Nos, azóta is így tesznek, melynek hála rengeteget gyarapodott a játék. Könnyebben juthatunk már új warframe-ekhez is, ami igen pozitív, de alapjaiban természetesen maradt az, ami. Mindemellett ha tartják a fejlesztők a tempót, akkor van jövője a játéknak.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. aAron_
2014.02.06. 23:30
kár h nem fps...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. noherczeg
2014.02.07. 01:07
Teljesen korrekt cím. Free to play modelhez képest grafikailag, és játékélmény szempontjából is frankó.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. matyi009
2014.02.07. 02:11
Néha-néha előveszem a Warframet és mindig meglepődök a sok ujításon amit belevisznek a játékba. Az új patch is nagyon frankó, picit furcsa megszokni az uj HUDot. Az egyetlen dolog ami zavar hogy általában sokat kell várni játékosokra 1-1 mappon, főleg a magasabb szinteken, szóval ezt a 5,5millió játékost megkérdőjelezném. Warframet már csak egy módon tudnák tovább javítani ha lennének központi szerverek mert a player hostok néha elég laggosak, ki is fagyhatnak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. DogTheDog matyi...
2014.02.07. 13:10
A sok konzolost biztos nem talalod ott 1vs1-ben.Az Amcsik es az Azsiaiak sem feltetlenul veled egy idoben jatszanak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!