iPon Hírek

Wasteland 2 - Tudósok a fedélzeten

Dátum | 2012. 10. 26.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az inXile csapata olyan játékot szeretne nekünk átnyújtani, mely a poszt-apokaliptikus körülményekhez mérten a lehető legrealisztikusabb és elég hiteles ahhoz, hogy el tudjunk benne merülni. Ezért aztán olyan szakértőket vettek maguk mellé, akik jártasak a biológia, atomfizika és orvoslás területein. A játékba igyekeznek tudományos érdekességeket is vegyíteni, így kézenfekvő volt a szövetség a montreali játék és tudomány konzultációs Thwacke céggel.


A Thwacke feje, Sebastian Alvarado a következőket tette hozzá: "célunk, hogy olyan pillanatokat teremtsünk, mikor a játékos elmosódni érzi majd a realitás és a fikció határait".

A környezet, a biológiai és kémiai fegyverek mind átgondoltak lesznek, a túlélés pedig tényleg olyan nehéz lesz a poszt-apokaliptikus vesztőhelyeken, mint azt a tudósok megálmodták nekünk. Részleteket nem árultak el nekünk, de azt tudjuk, hogy vannak még rovarszakértők, nukleáris mérnökök, sebészek és geológusok is a csapatban.

"Minél több agyas van a szobában, akik az írásainkat és terveinket böngészik, annál jobb. Most egy kivételes csapatot sikerült összeszednünk, hogy ellenőrizzenek minket" - nyilatkozta Brian Fargo, az inXile feje.

A Kickstarter 6. legnagyobb támogatást kapott projektje, a Wasteland 2 2013. október 16-án várható PC-re. 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Skorbut
2012.10.26. 20:44
Várjuk
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Simba
2012.10.27. 11:02
Igen várjuk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Leeroy
2012.10.27. 22:26

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Asagrim
2012.10.28. 11:10
Ezen csak mosolyogni tudok, mikor az összes tudományos fórumon a magyar ember csak fikázza a "brittudósokat"!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. dj
2012.10.29. 11:54
Hírnév ide vagy oda, a fallout széria azért elég magasra tette a mércét, még akkor is ha ebből nőtt ki. Nagyon kell igyekezniük.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!