iPon Hírek

Watch Dogs: még több infó és screenshot

Dátum | 2013. 05. 10.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A megjelenéshez "közeledve" egyre több információ bukkan fel a játékról, így ha még mindig nem érzitek magatokat meggyőzve, hátha a PS Blogos hírköteg majd átbillent titeket...
A játék fő fókusza a darálás - szétverhettek szinte mindent, de lesz lopakodásra is lehetőség. Aiden Pierce nem csak az öléshez, de a megfigyeléshez és félrevezetéshez is ért és használja is ezen képességeit, hogy elérje céljait. Néhány helyen így elkerülhetitek az összecsapásokat. Chicago utcáit járva nagyon óvatosnak kell lennetek, hogy ne vegyenek észre titeket a hatóságok és más ellenségek, de ha ez nem megy, akkor halomra is lőhetitek őket. Ha így tesztek is vigyáznotok kell, mert ha civilek is áldozatul esnek, az rosszat tesz a megítéléseteknek. Hackelni is tudok majd Aidennel, ilyenkor nem csak a biztonsági kamerák képeit kapjátok meg, de ajtókat is kinyithattok. Babrálhattok a közlekedési lámpákkal és dinamikus, ki nem számítható eseményeket is kiválthattok, aminek köszönhetően gyorsan kivághatjátok magatokat egy-egy veszélyes helyzetből. A hackelés kinyithat bizonyos mellékküldetéseket is, például ha hozzáfértek a bűn előrejelzési rendszerhez, akkor megállíthatjátok a rosszfiúkat mielőtt még ártanának valakinek. Aiden használhatja a Wi-fi csomópontokat a városban, hogy betörjön a polgárok számítógépeibe, vagy elérje a webkamerájukat, ami azon kívül, hogy hasznos információkhoz juttathat, bepillantást adhat az életükbe is... A multiról sajnos még mindig elég keveset tudni. Ha minden igaz, akkor Chicago utcáin játszódik majd és átfedés lesz az egy és többjátékos mód között. Ezen kívül a mobil eszközökre is áttevődik majd valamilyen módon, de sajnos ez is elég ködös, hogy hogyan. A Watch_Dogs november 22-én jelenik meg PC-n, PS3-on, PS4-en, Wii U-n és Xbox 360-on.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. qwertzzui
2013.05.11. 12:46
Végre 1 olyan játék amiben a város eszközeit is lehet használni, a forgalmat szabályozni, hackelni a bankautomatát, és egyéb ilyen finomságokat...és ehhez még cheat se kell Tényleg, lehet tudni, hogy ebből a játékból, lesz-e multi?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. i2k010
2013.05.11. 14:13
"A multiról sajnos még mindig elég keveset tudni. Ha minden igaz, akkor Chicago utcáin játszódik majd és átfedés lesz az egy és többjátékos mód között. Ezen kívül a mobil eszközökre is áttevődik majd valamilyen módon, de sajnos ez is elég ködös, hogy hogyan."

Azért a cikket illene elolvasni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Shinjiii
2013.05.13. 07:53
Óriási a multis kérdése a gyereknek!
Ezek a képek azért rettenetes gyönyörűek. Előbb concept artok, mint grafikai minőség, esetleg in-game videóban lesz ilyen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Shinjiii
2013.05.13. 07:57
Az utolsó képen van egy felirat, Fact#12. Talán ilyeneket lehet majd gyűjteni, GTA szerűen?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Kobest
2013.05.13. 10:12
A Metro: Last Light mellett ezt a játékot várom a leginkább 2013-ban. Remélem nagyot szól majd!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. nem_tomki
2013.05.14. 18:08
Várós.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!