iPon Hírek

Watch Dogs multiplayer előzetes

Dátum | 2014. 04. 24.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Watch Dogs legújabb előzetesében összesen 9 percet láthatunk a multiplayer rész játékmenetéből. Megismerkedhetünk a mobilos alkalmazás működésével, melynek segítségével szintén beszállhatunk a játékba, és betekintést nyerhetünk egy 4 vs 4 deathmatchbe is, ahol a feladat egy fájl megszerzése és kódolásának megtörése. A multiplayer meccseket a szóló kampány világában játszhatjuk le, így ki tudjuk használni a szóló játék során szerzett helyismeretünket. A videóból látható, hogy mennyire fontos és egyben szórakoztató is lesz a környezet hackelhető elemeinek felhasználása.
A Watch Dogs meglehetősen sokáig készül, többször is elcsúsztatták a megjelenését, de a fentiek alapján elmondhatjuk, hogy valószínűleg megéri majd a sok várakozást. De mi a helyzet a játék esetleges folytatásával? Jonathan Morin rendező szerint a Watch Dogs 2-t még nem kezdték realizálni, de ha arra kerül a sor, hogy elkészítsék, akkor ez már sokkal rövidebb idő alatt fog megtörténni, mint az első rész esetében. "A legnagyobb feladat az volt, hogy meghatározzuk, hogy egyáltalán mi is az a Watch Dogs" - mondta Morin egy interjúban. "Ha már megvan a kezdőpont, akkor az kerül a középpontba, hogy mi az, amiből a játékosok többet szeretnének látni és mi legyen a következő lépés." "A csúszások miatt arra koncentráltunk leginkább, hogy ki tudjuk adni a játékot. Azután meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok. Azt hiszem a Ubisoft egyre inkább hajlik arra, hogy megadja a kellő időt a fejlesztésre és a játék jó legyen." Morin nem válaszolt arra a kérdésre, hogy milyen feltételeknek kell teljesülnie ahhoz, hogy elkészülhessen a folytatás, de utalt rá, hogy ez valószínűleg az eladásoktól fog függeni, és feltehetően a játék fogadtatását is számításba fogják venni. "Szerintem jól állunk. Mindenképp tetszik az ötlet, hogy még jobban elmélyedjünk a játék témáiban, melyek a hiperkonnektivitás, egy egész város meghackelése, egy város irányítása és mindenki megfigyelése. Olyan dolgokat fedeztünk fel a Watch Dogs készítése közben, melyeket érdemes kifejteni." A Watch Dogs május 27-én fog megjelenni PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra, és még az idén Wii U-ra is kijön. Az előzetesben látható anyagok PS4-en futottak.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

11. SpyWeb
2014.04.24. 17:58
Ennek komolyan ilyen lesz a fizikája? Sorban üti ki az autó a villanyoszlopokat, azok mintha papírból lennének, a járművön pedig egyetlen karcolás sincs. Köszönöm, ebből elég is volt ennyi.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. predike07
2014.04.24. 18:21
Annyit mutogatták már ezt a játékot,hogy kezd elmenni a kedvem is tőle.Nagyon bíznak ennek a játéknak a sikerében.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. cotta
2014.04.24. 19:15
Ez egy hulladék. Főleg az autós jelenetrész, azon kiakadtam.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. jozef8
2014.04.24. 19:45
Mintha valami 10 évvel ezelőtti motoron futna a játék mikor beül az autóba. Vicc, többet vártam.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Samupitecu...
2014.04.24. 20:09
nagy potenciál...gyenge eredmény. sajnos. remélem a The Division jó lesz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Shinjiii
2014.04.25. 13:33
A The Division nem lehet majd rossz, az multira lesz kihegyezve, nincs SP, amire elkúrják az időt. Az garantált szórakozás lesz, garantált gépvásárlással.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Asagrim
2014.04.25. 14:36
Nem igazán érzem át. Valahogy kissé furának hat, hogy egy geek egyszer csak kommandós módjára aprítja a népet.

Persze úgy nem lett volna túl izgalmas játék ha "anyuci pincéjéből" a gép előtt tunyulva rosszalkodna a túlsúlyos karakterünk, de ez akkor is túl GTA-s.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Shinjiii
2014.04.25. 17:20
Valamiből meg kell élni. Nem lehet egyetlen címre támaszkodni (AC)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Legenda201...
2014.04.25. 20:41
Mit fikázzátok ennyire a játékot ?

PS4-es képet látunk és szerintem nagyon szép

persze a PC mégszebb lesz ultrán akinek van i7-es procija és egy komoly videókártyája
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Tuttu
2014.04.27. 04:34
Majd a multi-s gameplay-ek alapján eldöntöm, hogy meg veszem-e!
remélem jó lesz! Csak ha megy is ultrán multiba nem elég a 30-40 FPS!
Pár plusz ember meg robbanás és jön a lagg! 8gb RAM és 2gb VRAM csak elég neki...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. PRO_St4rS Legen...
2014.04.27. 19:32
remélem ugy lesz ahogy írod, és nem okoz csalódást ez a játék, mert az utóbbi időben 1re többet írnak róla, és kicsit kezdek parázni tőle h "többet vártam a játéktól" ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!