iPon Hírek

Watchdogs megjelenési dátum és trailer

Dátum | 2013. 04. 30.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A nyílt világú sci-fi kalandjáték, a Watch_Dogs november 22-én jelenik meg PC-re, PS3-ra, Wii U-ra és Xbox 360-ra. A játék a konzol megjelenésekor PS4-re is kijön, de feltehetően a Microsoft új gépét sem kerüli majd el. A frissen kijött gameplay bemutatóban nyomon követhetjük a főszereplő Aiden Pearce-t, amint a törvény kezét próbálja elkerülni...
A játék 4 különböző kiadásban érkezik, olyasmikre kell gondolni, mint a szokásos, éves Assassin's Creed kiadásai. Van a 'The Special Edition', ehhez jár a Breakthrough Pack, mely exkluzív küldetéseket és jármű perkeket tartalmaz, valamint olcsóbbak vele a játékbeli kocsik. A "Uplay Exklusive Edition" kizárólag a kiadó Uplay weblapjáról rendelhető meg. Ez fémtokkal és 3 exkluzív küldetéssel van ellátva, valamint a Breakthrough Pack mellett jár hozzá a Signature Shot és a Palace Pack. Az harmadik a "The Vigilante Edition", ezzel jár egy replika Aiden Pearce baseball sapkájáról és maszkjáról. Tartalmazza a játék zenéjét, a Palace Pack-ot és természetesen igényes dobozban kapjuk mindezt. Az utolsó kiadás külön bekezdést érdemel, amiből kitalálhatjátok, hogy ez a gyűjtői verziónak felel meg. A "The Dedsec Edition"-höz jár a három fent említett küldi, a fémdoboz, a játék zenéje, művészi rajzokat tartalmazó könyv, térkép, gyűjthető kártyák, jelvények és egy 23 cm-es Aiden Pearce figura. Az egyes kiadásokról alant láthattok képeket.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. pcmagic
2013.04.30. 09:09
Jónak ígérkezik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. noPublicFG
2013.05.01. 03:22
Már elég kíváncsi vagyok erre a játékra...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. m76
2013.05.02. 08:42
Remek, hogy nincs all inclusive kiadás. Tán azt hiszik valaki kétszer veszi majd meg csak azért, hogy minden meglegyen? Nekem kéne vigilante edition, plusz a dedsecből az art book. De azért emiatt nem fogok két kiadást megvenni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!