iPon Hírek

Web-alapú Heroes of Might and Magic

Dátum | 2007. 12. 14.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Az Ubisoft egy újdonsággal kedveskedik a Heroes of Might and Magic rajongók számára, ami nem más, mint a népszerű játék webes, ingyenes változata. A játék béta verziójának igénybevételéhez sajnos szükség van egy béta kulcsra, amely kizárólag a Heroes of Might and Magic PC-s verziójának csomagolásában található.
A Heroes of Might and Magic Kingdoms névre hallgató webböngészőre alapuló stratégiai játék kifejezetten multiplayer módban játszható.


"Ez az újfajta játék típus lehetőséget teremt a felhasználók számára, hogy kedvenc játékukkal webböngészőjük ablakában játszanak." - mondta Serge Hascoët, az Ubisoft által kiadott közleményben.

A játék teljes egészében web-alapú, azaz nincs szükség a letöltésére ahhoz, hogy játszhassunk vele, mindössze egy hozzáférés és egy ingyenes felhasználói fiókra van szükség. A hozzáféréshez szükséges béta kódokat a Heroes of Might and Magic PC-s változatának dobozában találják meg a felhasználók, így az ingyenesség már más megvilágítást kap. A teljes verziós játék mától kapható az európai boltokban, a web-alapú játék béta fázisa 3 hónapig tart, ezután valamikor a tavasz folyamán elindul a Heroes of Might and Magic Kingdoms végleges változata.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások