iPon Hírek

Websorozat a CoD: Elite előfizetőknek

Dátum | 2011. 06. 02.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Azok, akik előfizetnek a Call of Duty: Elite közösségi szolgáltatásra, nem csak a statisztikáikban, videofilmjeikben gyönyörködhetnek, és klánokat menedzselhetnek, hanem extraként megnézhetik a Call of Duty web TV sorozatot is.

Eric Hirshberg az Activision kiadással foglalkozó igazgatója elmondta, hogy kapcsolatba léptek híres hollywoodi írókkal, hogy írjanak pár történetet amik alapján olyan filmeket forgatnak, amiket csak az Elite előfizetők nézhetnek meg. A történeteket természetesen a Call of Duty sorozat inspirálja.

Jelenleg nem sok mindent lehet még tudni a sorozatról, még az sem derült ki, hogy rajzfilmszerű lesz-e, vagy élőszereplős verzióban készül. „Még nem tudunk sokat mondani, később ha már be is tudunk mutatni valamilyen anyagot akkor még jelentkezünk” - tette hozzá Hirshberg.

Tegnap már írtunk a Call of Duty: Elite szolgáltatásról, hírünk megtekinthető itt.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. axe
2011.06.02. 13:39
Előbb inkább az új játékaikat csinálják meg jóra utána jöhetnek az extrák
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. djtroi
2011.06.02. 14:02
axe, a játékaik alapjai jók is mivel még a call of duty UO/2 motorjait használják (talán már nem) az extrákkal pedig mellék bevételt szereznek, és a TISZTESSÉGEs (eredetiről játszó) playereknek, is megnyugtatják a "szomjukat" az új szériákra.. Egyébként érdekes, hogy a játékokhoz (Call of Duty 1/UO/2/) nem jöttek ki javító csomagok, csupán kiegészítő patchek... A cod széria alap motorja jól meg van csinálva... viszont ez nem dönti el véglegesen a játék élményét.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. standoff
2011.06.02. 14:53
Úgy látszik az Activisionnak nem elég az a pénz, amit lenyúl a játékosoktól a sz*r játékára, még akkor itt egy újabb rablási lehetőség! Gratulálok nekik!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. invezz
2011.06.02. 15:25
És szerinted mi az oka? A warez... ingyen nem dolgoznak ők sem
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. axe
2011.06.02. 22:14
djtroi alapjai lehet jók de maga a játk egy hulladék utolsó jó játék a cod4 volt
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. kiskoller djtro...
2011.06.03. 21:08
Azért az nem mondanám hogy a CoD motorja jól lenne összerakva. Messzemenőkig elavult, képtelen normális méretű tereket megjeleníteni, az összes pálya csőalakú, továbbá minden játékban ugyanolyan lusta módon rakják az orrod elé a spawnhelyeket ahonnan özönlenek a katonák végtelen számra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!