iPon Hírek

WePC közösség: szabd meg a fejlesztések irányát!

Dátum | 2010. 11. 20.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Az ASUS és az Intel által még 2008 folyamán létrehozott WePC közösség most újabb mérföldkőhöz érkezett, ugyanis a kezdeményezést a gyártópáros új lehetőségekkel bővítette ki, így azok a felhasználók, akik szeretnének részt venni a termékekkel kapcsolatos fejlesztésekben és szeretnének hangot adni véleményüknek, illetve kifejteni, hogy szerintük egy-egy termékcsoport esetében pontosan milyen irányban érdemes fejlesztéseket végezni, azok a WePC közösségnek köszönhetően egyenesen az ASUS és az Intel illetékeseivel oszthatják meg véleményüket, ötleteiket és gondolataikat.

Az online közösség több csoportra lett osztva, így mindenki megtalálja az a számára érdekes témakört vagy témaköröket, amelyen vagy amelyeken belül ötleteivel és véleményével segíteni kívánja a fejlesztők munkáját. A közösséghez bárki csatlakozhat és ösztönözheti mind az ASUS, mind pedig az Intel fejlesztőit abban, hogy a felhasználók igényeinek maradéktalanul megfelelő termékeket készíthessenek.


A közösség tehát különböző szekciókra van osztva, melyek az egyes felhasználói érdeklődési körökhöz lett igazítva, például azoknak, akik a kifogástalan hangminőséget részesítik előnyben a csúcskategóriás otthoni szórakozásra tervezett számítógépekben. Egy másik szekció a többfeladatos rendszerek és „korai kipróbálók” számára lett kialakítva, akiket a lapos, tábla gépek fejlődése érdekel. A harmadik terület azoknak a szülőknek lett kialakítva akik szeretnék megosztani, hogyan épült be a technológia a gyerekeik és a családjuk életébe.

Hogy a közösségi élet még érdekesebbé és izgalmasabbá váljon, különböző kihívások és versenyek színesítik a WePC tagok mindennapjait. A WePC rendszerét a közösség Facebook lapja is kiegészíti, amely lehetőséget ad a rajongóknak a beszélgetésekbe történő bekapcsolódásra, de a lap emellett különböző extra funkciókat és szolgáltatásokat is kínál, hogy a WePC közösség minél színesebb lehessen.

Azok számára, akik igazán komolyan veszik a fejlesztésekben történő együttműködést, további lehetőségeket is biztosít majd a gyártópáros. A közösség tagjai exkluzív csoportokba is jelentkezhetnek majd, sőt, akár az ASUS és az Intel termékeinek tesztelésében is részt vehetnek és a különböző exkluzív eseményekre is meghívhatják őket.

Aki szeretne csatlakozni a WePC közösséghez, itt megteheti.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. prohlep
2010.11.21. 00:20
Amikor indult ez az WePC oldal, ugy gondoltam, hogy noha egyeni profit orientalt kapitalistakrol van szo, de azert en megis segitek, mert az emberisegnek sem mindegy, hogy a profit erdekeben marhasagokat gyartanak vagy jo dolgokat.

Csakhogy a WePC oldal szamomra egy kaotikus valami, aminel nem vilagos, hogy mi a kedvcsinalo demo, mi a komolyabban gondolt hozzajarulas, es legkevesbe vilagos, hogy mi az, ami uton van abba az iranyba, hogy sokaknak megtetszik es valahogy megvalosul.

Inkabb olyan firka-grafika homokozonak tunt az egesz.

Most megneztem, ma mi a helyzet: rosszabb, mint valaha.

"Find us on Facebook" ... ez mit jelent?

En mar megtalaltam oket a http://wepc.com/ kanonikus cimukon!

Akkor mit parancsolgatnak nekem, hogy talaljam meg oket masutt?

Zavaros: van valami erdemi dolog a Facebook-on, ami a kanonikus oldalukon nincs ott?

Ha nincs, akkor minek kuldozgetnek el?

Ha van, akkor meg miert hianyos a kanonikus oldaluk?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Szefmester
2010.11.21. 09:46
Nincs semmi érdemi a f@szbúkon róluk, tál néhanapján egy egy üzenet az üzenőfalukon, de inkább az is csak kedvcsináló, és amolyan jelzés a közösség felé hogy érdekel. Szóval lényegtelen.

Amúgy a kezdeményezést díjazom, csak a kivitelezéssel vannak gondok. Ismerve a hazai fórumok állapotát elég gyorsan kitörhet a káosz egy egy ötlet miatt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Benes
2010.11.21. 09:48
prohlep: A facebookot mindennap nézed, az ő oldalukat - gyanítom - nem.
Ezáltal ha "tetszik"eled az oldalukat, a faladon minden cikkük, frissítésük, stb. megjelenik aminek megint csak reklámértéke van.
Nem tudom ezen mi olyan különös.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. balintdavi...
2010.11.21. 11:02
Erre találták ki az RSS-t.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. rootshaper
2010.11.21. 13:54
en pl. sosem hasznalok RSS-t, sokkal kezenfekvobb es felhasznalobaratabb megoldas, hogy "belajkolod" oket a fácsén aztan oda kapod az infot. nemtudom miert ne lehetne haladni a korral? miert olyan felhaborito, hogy ki merik irni azt, hogy a facebookon is fent vannak es keresd meg oket ott is. senki szerintem egy szoval sem irta, hogy neked kotelesseged ott is kovetni oket.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!