iPon Hírek

WePC: Tervezz TE is PC-t!

Dátum | 2008. 10. 30.
Szerző | Gabriel
Csoport | IT VILÁG

Közös projektbe kezdett az Intel és az ASUS - céljuk pedig nem kevesebb, mint a "közösségi PC-tervezés" beindítása; jelmondatuk: "Te megálmodod, az ASUS megépíti, és Intelt tesz bele".

Elmondásuk szerint a tegnap beindított weboldalukon, a WePC-n keresztül mindenki kiélheti terméktervezői hajlamait; az érdeklődők egymással, valamint az Intellel és az ASUS-szal együttműködve "tervezhetnek innovatív új termékeket" - vagyis megoszthatják egymással az ötleteiket és elgondolásaikat az "álomPC-ikről", és szavazhatnak egymás elképzeléseire.


"Cégünk hisz abban, hogy mindenhonnan érkezhetnek újító ötletek" - jelentette ki Mike Hoefflinger, az Intel Partner Marketing Csoportjának ügyvezető igazgatója. - "Ezért is nyitottunk az ASUSszal együtt a fogyasztóink alkotókészsége felé, lehetővé téve számukra, hogy megmutathassák, szerintük milyen lenne az ideális PC."

A közösséget három társalgócsoportra osztják, a három legnépszerűbb fogyasztói kategóriának megfelelően: "netbook", "notebook" és "gaming notebook". A leendő gépeket - a jelmondatnak megfelelően - Intel Atom, Centrino 2 és Centrino 2 Extreme processzorok hajthatják. A legjobb ötletekkel szolgáló résztvevőket természetesen díjakkal is jutalmazzák - bár e díjak mibenlétére csak később fog fény derülni.

Addig is mindazok, akiket amúgysem a díjak érdekelnek, hanem az, hogy végre alkothassanak, és esetleg a boltok polcain is viszontláthassák az általuk megálmodott gépet, azok máris munkához láthatnak.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. bszoke88
2008.10.30. 18:41
notebookok esetében talál van értelme
mellesleg ez most csak a notebookokra vonatkozik, vagy PC-t is lehet írni, mert ez nem teljesen világos...

az asus-nak nem iyen hülyeségekkel kellene foglalkoznia, inkább írnának végre normális biosokat......
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!