iPon Hírek

White Knight Chronicles II EU megjelenés

Dátum | 2011. 03. 10.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A PS3 exkluzív White Knight Chronicles II ellátogat Európába is! A hírt a PlayStation blogon hozták nyilvánosságra, ám azt még nem árulták el, hogy mikor számíthatunk rá. Ehelyett egy kicsit fényezték a játékot, illetve annak újításait.

A körülbelül 30 órás sztorit felmutató jRPG harcrendszerét alaposan átszabták, sokkal testreszabhatóbb minden és lehetőség van kooperatív játékra is, akár 6 emberrel. Csinálhattok együtt küldetéseket, vagy egyszerűen csak barangolhattok, sőt még egy dinamikus városkát is építhettek. Ennek elősegítésére van normál és hangos chat is.

A White Knight Chronicles II tavaly nyáron jelent meg Japánban, ahol jobban teljesített, mint első része, a Famitsu magazin 33/40-es értékelést adott neki. A Wikipédián azt írják róla, hogy a második részhez szükséges végigvinni az első epizódot, de mi nem tartjuk valószínűnek, hogy ez igaz lenne. Utána nézünk, akinek van erről megbízható információja, ossza meg velünk a fórumon!

A White Knight Chronicles jön PSP-re is, ezt a verziót a Matrix Corp. fejleszti, míg a fő játékot a Level-5. A marokkonzolos változat alcíme Origins, ennek eseményei 10,000 évvel a WKC1 előtt játszódnak. Meg kell hagyni, nem aprózzák el az időugrások méretét... Ez a sztori is megközelítőleg 30 óra alatt lesz végigjátszható. Van benne 4 emberes kooperatív mód, cserélgethettek küldetéseket és avatárokat a barátaitokkal.

Az alapjátékról írt tesztünkhöz katt ide.
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Sturmtiger
2011.03.11. 00:57
A Japánok furák.

Most akkor az van ha a paraszt beleteszi a hüvelybe a kardot, ami mellesleg a csuklóján van, akkor villan egyet kéken, és már páncélban is van a gyermek. Node, attól még hogy páncélban lesz, még nem esik kisebbet, vagy nem?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. uristen
2011.03.13. 02:07
Na igen, ha vizbe esik azzal a nehez pancellal, akkor megint rosszabb helyzetben van. "Mint a regi haboruban..."
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. LtB
2011.03.17. 00:33
A cikkben szereplő kérdésre válaszolva:

Valami olyasmi szituációra emlékszem, hogy a második rész lemeze tartalmazza az első részt is, és ha nincs mentésünk az első rész végéről, kötelező jelleggel végig kell nyomni azt, mielőtt a második részhez hozzáférni engedne.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!