iPon Hírek

Wii: Endless Ocean 2 megjelenési dátum

Dátum | 2010. 01. 08.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Tegnap is Wii hírekkel nyitottunk, kezdjünk ma is ilyen vidáman. A Nintendo február 5-ére jelentette be az Endless Ocean 2-t. Ez egy mélytengeri búváros játék, melyben kedvünkre felfedezhetjük a mélység titkait, tanulmányozhatjuk a medúzák nemi életét és így tovább. Na jó, az utóbbit nem, de azért így is izgi.

Az első részhez képest újdonság, hogy a multiplayer keretein belül, amikor együtt búvárkodunk barátainkkal, ha úgy tartja kedvünk most már a Wii Speak-en keresztül szóban is chatelhetünk a Kék bálnák étkezési szokásairól (mhmm krill, fincsiii).

Az Endless Ocean 2 missziói között találunk olyanokat melyekben korallzátonyokat kell ellátnunk, delfineket megülnünk, a sarki vizekben elsüllyedt roncsok után kutatnunk vagy éppen az Égei-tenger kincseit kell felfedeznünk. Persze a víz alatti élet nem csak móka és kacagás, halálos ragadozókat is találunk errefelé! Míg az első részben a cápákat is csak simogatnunk kellett, mint minden mást, ezúttal már veszélyesek lesznek, és ha beléjük ütközünk, jobban tesszük, ha megpiszkáljuk őket egy kicsit a pulzár fegyónkkal, hogy odébb álljanak (természetesen nem öljük meg őket).

A 2007-ben megjelent EO viszonylag rendhagyó játéknak számított, de úgy tűnik, hogy ez bejött a Nintendonak, ismét adtak egy lehetőséget az Akirának, hogy csináljanak egy újabb átszellemült és nyugis búvárkodós játékot.

                         

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!