iPon Hírek

Wii: NBA Jam, új 3D shooter

Dátum | 2010. 01. 07.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

NBA Jam:

A 90-es évek egyik nagy arcade játéka, az NBA Jam visszatér exkluzívan a Wii-re. A játékot az EA a volt Midwayes Mark Turnell gondjaira bízta, aki az eredetiért is felelős. További részleteket még egyelőre nem fedtek fel a Jamről, de legalább a decemberi EA Sportsos Twitteres "Figyeljetek, nem sokára bejelentünk valamit!" című ügyet lezárhatjuk.

Az NBA Jam masinák még 1993-ban jelentek meg Észak-Amerikában, és igen nagy népszerűségnek örvendtek a játéktermekben. Meglátjuk, hogy alakít majd a játék a Wii-n.


Attack of the Movies 3D:

A Majesco bejelentette a világ első 3D shooterét Wii-re, melynek címe Attack of the Movies 3D lesz. A fejlesztő a Panic Button, a programhoz pedig 4 pár 3D szemüveg jár majd, a 4 személyes multiplayer lehetőség miatt.

A játékban átrepeszthetünk majd egy rakás filmklasszikuson tele űrlényekkel, cápákkal, robotokkal, zombikkal és így tovább. A Majesco nagyotmondója szerint érezhetjük majd a "dimenzionalitást" és igazán "valósághű" lesz az egész, olyan, mint amiket a mozikban is láthatunk mostanság.

Ami pedig magát a gameplayt illeti, magas újrajátszhatósági értéket ígérnek, lévén az ellenfelek teljesen kiszámíthatatlanok lesznek, sokféle utat járnak be, a helyszínek és a környezet pedig számos kihívást tartogat majd. Screenshot és videó még egyelőre nincs róla.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!