iPon Hírek

Wii Shaft: az első arcade joystick Wii-hez

Dátum | 2007. 11. 12.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

A Nintendo rendkívül népszerű játék konzojlához, a Wii-hez eddig már számos ötletes kiegészítő jelent meg, de arcade stílusú  joystickot még nem készítettek hozzá. A Wii Shaft pótolja a hiányt: a kis eszköz az első arcade stílusú joystick, amelyet a Wii-hez csatlakoztathatunk, az újdonság természetesen több színben lesz elérhető.

A Wii Shaft egy igazi különlegesség, amely hat darab nyomógombbal, egy 360 fokos joystickkal és testreszabható Turbó funkcióval érkezik. Az újdonság meglehetősen szép dizájnnal rendelkezik, a joystick a képen látható fehér színben, valamint rózsaszínben és feketében lesz elérhető a jövő hónaptól. A gyártó a termékre 10 éves garanciát vállal, legalábbis a hivatalos weboldalon ez áll.


Érdekesség, hogy a termék ugyan csak decemberben debütál, de már most fogadnak előrendeléseket: amennyiben most megrendeljük az újdonságot, a gyártó állítása szerint lényegesen olcsóbban juthatunk hozzá. A Wii Shaft előrendelésben 39,95 dolláros árral rendelkezik, ez nagyjából 7-9 forint körüli összeget jelent, azonban ha két joyra lenne szükségünk, akkor 69,95 dollárt, azaz mintegy 12-14.000 forintot kell letennünk a virtuális asztalra. Az előrendelt termékeke december 24-én szállítják ki. A termék magyarországi megjelenésével kapcsolatban egyelőre nincsenek információk.

A Wii Shaft hivatalos weboldala: http://www.wiishaft.com/

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.11.12. 14:43
A Nintendo rendkívül népszerű játék konzojlához, a Wii-hez eddig már számos ötletes kiegészítő jelent meg, de arcade stílusú
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!