iPon Hírek

Windows 7 béta január közepére

Dátum | 2008. 12. 04.
Szerző | Gabriel
Csoport | SZOFTVER

Bár még másfél hónapja sincs a Windows 7 nyilvános bemutatójának, a béta változat várhatóan már a jövő év elején elérhetővé fog válni, erősítette meg a hírt Keith Combs a Technettől.

A Windows 7 Beta 1 gyári DVD-i január 13-ától kezdve lesznek elérhetőek a Mircosoft Fejlesztői Konferenciájának résztvevői számára, ami akár azt is sugallhatja, hogy a végső változat megjelenése még a 2009-es éven belül is talán még egy kicsit közelebbre kerülhet, mint gondoltuk volna.

Ami egyfelől örvendetes, csak nehogy a nagy sietségből és a szűkülő időkeretből megint valami galiba süljön ki. Másfelől azonban ez persze még csak az első - a fejlesztői - béta, és ezt követheti majd valamivel később a nyilvános béta, és csak azután jöhet a végleges változat.

Jelen felállás mellett mindenesetre azért a jövő év nagy része így is rendelkezésükre fog állni az esetlegesen felmerülő galibák kikapálására, és a még hátralévő tesztek elvégzésére - annál is inkább, hogy most már leginkább csak az optimalizálásra és a felhasználói felületre összpontosítanak, miután a rendszermaggal elvileg már megvannak. Ezekkel bízvást kevesebb is lesz a gond.

Érdeklődve várjuk a további fejleményeket.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. pluto
2008.12.04. 14:44
Vissza a cikkhez.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!