iPon Hírek

Windows 7: béta kulcsok igénylése január 24-ig

Dátum | 2009. 01. 13.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | SZOFTVER

A Windows 7 körül hatalmas a hírverés: a Microsoft új operációsrendszerével kapcsolatban folyamatosan érkeznek az újabbnál újabb hírek. A szoftver első béta verzióját az elmúlt hét pénteken tette elérhetővé a gyártó, de a szoftver iránti hatalmas igények miatt a korábbi tervek megváltoztak, legalábbis erről számolt be a Windows Team Blogon Brandon LeBlanc.


A Windows 7 béta verzióját a tervek szerint péntek délutántól lehetett volna letölteni, és összesen 2,5 millió licenc igénylésének engedélyezését tervezte a gyártó. A megjelenés napján a hatalmas érdeklődés miatt megbénultak a szerverek, így a szoftver pár órára elérhetetlenné vált, de a szemfüles próbálkozók ez idő alatt is hozzájuthattak az új operációsrendszerhez és a szükséges béta kulcsokhoz a különböző hivatkozások segítségével. A Microsoft az érdeklődés láttán úgy döntött, hogy január 24-ig korlátlan számú kulcsot igényelhetnek a felhasználók az új operációsrendszerhez.


A szoftver a hivatalos Windows 7 weblap jobb oldalán található hivatkozás segítségével tölthető le. A Microsoft a béta kulcsok érvényességét augusztus 1-ig korlátozta, ettől a dátumtól kezdve nem használhatjuk tovább az új operációsrendszer első béta verzióját.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Svindler
2009.01.13. 13:20
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. zocsi73
2009.01.13. 16:13
Üdv.. Vista mellé fel lehet rakni másik vinyóra??
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. jamborka
2009.01.13. 17:57
Nos ez egy korrekt dolog volt a Microsoft részéről!

Kezdenek normálisan gondolkodni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. zocsi73
2009.01.13. 20:27
Üdv.. Vista mellé fel lehet rakni másik vinyóra??
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Alamos
2009.01.14. 08:44
Mi abban a körölményes?
Simán elárulom nektek, hogy feltettem másik winyóra a pista mellé a 7-et, még úgy is, hogy daemon tools-ból emulátam és Vista-ból rakta fel, nem pedig bootolásból.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. richi105
2009.01.19. 11:45
Azta de kemény munkába vanak a az ms-nél megint a vista-át sikerül nekik átszabni kicsit és milyen rövid idő alatt ez remek. Aki pedig még az eloző oprendszerükért is fizetet azt csak sajnálni tudom szánalmas ez hogyan nyúzunk le több bőrt valamiről. Ez a directx meg kész katasztrófa az ms erőlteti hogy minél fejletebb legyen nem lennék meglepődve ha a kész rendzserbe már a dx12 menne csak a gama készítőket is bekéne avatni mert kicsit lemaradtak és mostmár lesz divx támogatás a media player-be azta milyen fain function szegény emberek olyan fáradtak és buták, hogy két kattintás már nem kivitelezhető. Az XP még egész leviselhető rendzer volt igaz kicsit fapados de rá lehet bírni mindenre ez az új irány nem jön be de ez csak az én véleményem (ja és ezért pénzt adni szerintem pocséklás).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!