iPon Hírek

Windows Phone-ként születik újjá a Windows Mobile

Dátum | 2009. 06. 30.
Szerző | Gabriel
Csoport | SZOFTVER

Erre egész pontosan ősszel kerül majd sor, az operációs rendszer soros (6.5-ös) frissítésével egyetemben, annak alkalmából. A megújulás legfőbb jelszava pedig az összevasalás lesz.

A Windows Phone ugyanis a jelek szerint harmonizálja majd a különböző szolgáltatások kezelőfelületét, így például a Marketplace-ét, a MyPhone-ét, vagy épp a Live Messenger-ét és Hotmail-ét. Becslések szerint az új inkarnáció indulásakor a Marketplace már mintegy 600 hitelesített alkalmazást kínál majd az érdeklődőknek.

Nevezett alkalmazások között keresgélni is könnyebb lesz, mivel lehetővé teszik egyebek mellet a kínálat képernyőfelbontás szerinti szortírozását, vagy épp annak mentén, hogy támogatják-e az érintésvezérlést, vagy sem. Lesz emellett egy 24 órás türelmi idő is, melyen belül még visszaválthat az ember egy frissen vásárolt alkalmazást, ha mégsem elégedett vele.

Külön jó hír a SimCity-rajongóknak, hogy a program egyes esetekben akár ingyen is elérhetővé válhat, telefontól függően. Állítólag ennek érdekében egy külön megállapodást kötöttek az EA Games-szel.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások