iPon Hírek

Witcher 2 előrendelési akció

Dátum | 2010. 11. 22.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A CDProjekt mindig is tudta ,hogyan kell elkényeztetni vásárlóit, annak idején a Witcher  is fantasztikus extrákkal került a boltok polcaira, most a Witcher 2 megjelenésekor is szeretnének kedveskedni azoknak akik tőlük vásárolnak a Good Old Games weblapon (www.gog.com).


Az akció lényege, hogy akik előrendelik a Witcher 2 Május 17-én megjelenő digitális változatát, a következő pre-order bónuszokat rögtön magukénak tudhatják miközben fizetniük csak a megjelenés napján kell:

4 bónusz zene
10 nagy felbontású háttérkép
10 Avatar
Egy CD Projekt-es fotógyűjtemény

A megjelenés napján pedig megkapják a játékot a GoG hagyományaihoz híven teljesen DRM mentes formában, amit nagyon tudunk értékelni a DRM-ek korában. Mivel az EU-ban lakók kénytelenek  a játék dollár árát szokásos módon egy az egyben euróban fizetni ezért a gog.com a 16 dollárnyi  árkülönbözetet credit formájában jóváírja a megrendelők accountján.

Ezen felül választhatunk a következő klasszikus játékok közül egyet: Gothic 2 Gold, Realms of Arkania 1 + 2, Realms of Arkania 3, Divine Divinity és Beyond Divinity

További extraként jár még a játék kézikönyve PDF-ben, egy digitális művészeti album, a játék teljes  zenei anyaga letölthető formátumban, PDF formátumú térképek és levelek, összehajtogatható papírfigurák, különleges videók  és további meg nem nevezett meglepetések.

Az érdeklődő előrendelők ezen kívül a megjelenéskori 49.99 eurós ár helyett csak 44.99-et fizetnek. Akik pedig jobban szeretik a kézzel fogható dolgokat, azoknak ott a dobozos kiadás.
 

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. bigz
2010.11.22. 14:01
cicik
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. pmarci1
2010.11.23. 15:45
bigz: az ám

Biztos kipróbálom majd a játékot épp most játszom az 1. részével, a prológus után már nagyon jó és élvezhető.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!