iPon Hírek

Witcher 2 információk és videó

Dátum | 2010. 03. 24.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

A lengyel CD Projekt 2011 első negyedévében akarja piacra dobni a The Witcher 2: Assassins of Kings-et PC-re. Be vannak tervezve konzolos verziók is, de egyelőre semmi konkrét információ nincs róluk, csak annyi biztos, hogy a 3D-s motor multiplatform és valószínűleg nem véletlenül. Alek Pakulski a CD Projekttől a következőket mondta az Eurogamernek:

„Nem árulhatok el semmit ebben a pillanatban, de nemsokára több információval szolgálhatok, a motorral kapcsolatban is.”

Holnap ugyanis a CD Projekt egy konferenciát fog tartani Lengyelországban, amin élőben bemutatják majd a játékot, működő kóddal és nem videókról. A többi újságot megelőzve azonban a GameSpot kapott egy exkluzív előzetest, és rengeteg mindent megtudtak a játékról.

A két rosszarcúval már a játék eleje felé találkozhatunk
A főszereplő természetesen Geralt, és ezúttal egy gonosz elf, Lorveth és a kétes hírű Kingslayer ellen veszi fel a kesztyűt, de nem egyedül! Társaink között lesz a vörös varázslónő Triss Merigold (van Isten) és Vernon Roche. Ezek ketten nem jönnek ki túl jól és nem is irányíthatjuk őket, úgyhogy utazgatásaink során lesz bőven összetűzés a karakterek között. Ebből adódóan a beszélgetésekben végre több ember is részt vehet, és a válaszadás időhöz lesz kötve: ha sokat gondolkozunk, a játék az alapértelmezett szöveggel jutalmazza majd az időhúzást, úgyhogy vége a félórás hallgatásoknak egy-egy beszélgetés közepén.


Visszatér a felnőtt tartalom is, de nem az első rész kártyás megoldásával, immár ugyanis néhány átvezető film lesz a jutalmunk, ha megfelelően tudjuk fűzni a hölgyeket. A GameSpotos bemutatóban Triss a mágiáját használja, hogy megszabaduljon a gönceitől, majd elmerül a vízben, Geralt pedig a nyálát csorgatva megy utána.

Ezúttal társaságunk is akad


A csata ezúttal nem kör alapú, úgyhogy már tényleg hack and slash szinten üthetünk mindent amit látunk, és kombókat is bevihetünk majd. Emlegettek még jobban kidolgozott karakterfejlődést és többrétegű öltözködést a motorban.

Érdemes hát elnézni a GameSpot oldalára (klikk ide) is a sok screenshot miatt, és megnézni a videót, mert van benne például egy csatajelenet is az eddig leírtakon felül. Rajongók pedig írják fel a naptárba, hogy a Witcher 2 hivatalos oldal április hetedikén indul még több képpel és minden információval ami addig kiderül. Az élő konferencia holnap majd itt követhető figyelemmel: klikk.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. horvathimr...
2010.03.24. 19:21
nekem a witcher1-es Geralt arcra jobban bejött. olyan igazi boszorkányos volt. de erről az emberről most csak úgy árad a gonoszság.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. yeezs
2010.03.25. 12:31
Nem gond az, kevésbé lesz bárgyú.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Ereshkigal
2010.03.26. 13:34
Nem nagyon örülök, hogy elmegy a játék a h&s irányába, de ez van. Félek, a mágiahasználatra még annyira sem lesz szükség, mint az első részben.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. zolehu
2010.03.30. 22:24
az első sem volt körökre osztott, 2 egérgombot használtál végig. Amúgy szerintem nem gonosz, inkább "sokat látott" az arc, ami Geraltra erősen igaz :-)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!