iPon Hírek

Witcher 2 képgaléria és fejlesztői napló

Dátum | 2010. 05. 25.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

A CD Projekt sem maradt el a Spanyolországi elő-E3-ról, és vitt magával új Witcher képeket, fejlesztői naplót, és persze némi plusz információmorzsát a játékról. Azt büszkén kijelentették, hogy nagyon rágyúrtak a grafikus motorra és biztosak benne, hogy amikor kijön, a Witcher lesz a legszebb PC-s RPG. A képek alapján, és tekintve, hogy még majd egy év van megjelenésig (2011 első negyedév) ez egész hihető is, de ki tudja mások mit rejtegetnek a tarsolyukban.


A fejlesztők epikus és érzelmileg töltött kalandot ígérnek, amiben rengeteg alternatíva lesz, így a cselekményeinktől függően láthatunk majd eseményeket, megnövelve az újrajátszhatósági faktort. Az erotika újfent központi része lesz a játéknak, de a kapcsolataink sokkal realisztikusabbak lesznek, így a pikáns jelenetekhez vezető út is hihetőbbé válik.

A játékmenetről annyit mondtak, hogy ígérik, nem fognak futárnak használni minket, szinte minden küldetés történethez kapcsolódik majd és a játék nagyon szerteágazó lesz. Akikkel megismerkedünk mind új lehetőségeket nyitnak majd meg. A karakterfejlődés rendszere is megújul, így szerteágazóbban fejlődhetünk majd, ami egy jó adalék lesz a harcrendszerhez, amiben taktikai elemek is lesznek. A környezet változatosabb lesz mint az első részben, sokfelé megfordulhatunk blablabla, innentől a szokásos marketing anyag jön. A teljes képgaléria a VG247 oldalán található, katt ide hozzá. Azokat a pletykákat, miszerint a konzolos változatot törölték volna, egy mozdulattal elhessegették, mondván a Witcher 2 még mindig sínen van konzolokra is.


Dev Diary #0


A márciúsi trailer

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. felziusz
2010.05.26. 15:16
talán normális lesz... nem úgy mint az első
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. KENKILL
2010.05.26. 21:00
EZt most ugye nem mondtad komolyan? Szerintem az első rész az egyik legjobb játék a világon, rengetegszer végigtoltam, hatalmas élmény még most is. Ha nem tetszett akkor játsz az agyzsibbasztó FPS-ekkel amik minimális agytevékenységet igényelnek...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. TheDj
2010.05.28. 14:57
Beletelt egy ideig, amíg a PCm alkalmas lett az első rész végigtolásához és nagyon-nagyon tetszett. Remélem ezt kiadják már konzolra is és talán mint anno a maga nevében szinte az első közt volt a szinkronos játékok terén, a második részét szinkronizálva adják ki konzolra is..(PCre nem vagyok hajlandó már egy forintot sem költeni)
Ugyanakkor ez az új skin valahogy nem jön be. Sokkal jobban tetszett Geralt karaktere a régebbi motoron és igazából a környezettel sem volt semmi gondom; sőt még a fejlődéssel sem. Remélem ez a sok újítás nem megy majd a játék kárára.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!