iPon Hírek

Witcher 2 konzol verzió + PC gameplay trailer

Dátum | 2011. 04. 28.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Sok jó hírünk nincs, de jobb, ha tudjátok mire számítsatok. Nem nagyon lesz érdemes várnotok a konzolos verzió megjelenésre, ha van olyan PC a háznál, ami képes futtatni a The Witcher 2: Assassin of Kings-et. A szomorú tény az, hogy amíg a játék meg nem jelenik vezérplatformjára, addig hozzá se szagolnak majd a konzolos változatokhoz. Ezért cserébe egy kis plusz tartalmat ígérnek majd a PC verzióhoz képest.

Azt viszont kiemelték, hogy ugyanazt a játékot kapjátok meg konzolra is. Igaz, hogy teljesen különálló projektként kezelik a konzolos Witchert, de a sztori és minden egyéb ugyanaz lesz.

"Mi nem egy olyan csapat vagyunk, akik egyszerre több projektet képesek futtatni. Tudatosan csináljuk amit csinálunk, azért, hogy semmiképp ne váljon a párhuzamos fejlesztés a PC változat kárára. Azt már most megígérhetem, hogy nem fog rosszul kinézni a konzolverzió."

Mi örülünk, hogy nem egy összecsapott porttal akarják kiszúrni a szemünket, csak aztán ne jusson a játék a Rise of the White Wolf sorsára, mely végül sosem látott napvilágot. Utóbbi finanszírozási problémák (Atari) miatt került a fiók mélyére.

"Ezúttal nem várunk majd azzal, hogy meglássuk hogyan teljesít a Witcher 2 PC-n." Legyen ez a záró mondat, az eddigi előzetesek alapján jóval túlszárnyalja elődjét az új Witcher, kíváncsian várjuk a májusi megjelenést.
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. laczkow
2011.04.28. 17:53
Ilyen is régen volt már! PC exkluzív játék!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. uristen
2011.04.28. 18:18
Ketszer letoltottem a jatekot torrenrol, az elso nem mukodott, mert figyelmesztetest kuldtek, hogy tort szoftverrol van szo, a masodiknal pedig mire eljutottam volna az elso palya vegere, idealt egy kedves rendorno es lebilincselte a kezem, en azt gondoltam az agy fele akar vinni, de tevedtem. Most a bortonbol irok. Szoval a lenyeg az, hogy ne hidjetek el ezt, amit eddig leirtam, mert a jatekot se toltottem le, mert egyaltalan nem tetszik par gameplay vegignezese utan, meg amugy se hiszem, hogy ilyesmi varna arra, aki megteszi.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. thspo
2011.04.28. 18:54
hát csak remélni tudom, hogy sokkal-sokkal jobb lesz a dragon age 2-nél, mert akkor meg lesz az idei favoritom
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. dragon83
2011.04.28. 19:59
Thspo, szerintem simán ezerszer jobb lesz, mint a DA2.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. NeoX
2011.04.28. 22:45
A Witcher első része HATALMAS játék, ráadásul a második amelyik MAGYAR SZINKRONOS.
Kb 20-25x nyomtam végig, teljesen más világ, de orbitális logikai hibák nélkül.
Maga a játékvilág a lengyel mondavilágon alapul, minden valóságosnak tűnik még az udvarlási, szeretkezési szálak is. A karakterek eszméletlen élethűek voltak
az akkori grafikus hardverhez képest, le a kalappal a programozók előtt!
A trailer abszolút szűk kivonat a játékmenetből, hangulatból nem sok jön át, mert a video lényege a megváltozott továbbfejlesztett játékirányítás. Szval ne ez alapján ítéljetek a játékról. Az ára nem volt vészes, azt hiszem a gyűjtők számára egy Unikum a polcon,a komplett könyvel együtt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. carraroxt
2011.04.28. 23:31
Cuki!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. noPublicFG
2011.04.29. 09:46
A magyar szinkron annyira irritál benne, és nem is tudom átállítani angolra, mert NINCS ilyen lehetőség. holott a warezben meg simán tudtam állítgatni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. magerg
2011.04.29. 13:38
noPublicFG: A bővített kiadást kellett volna megvenni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!