iPon Hírek

Witcher 3: Mágikus jelek és harcállások

Dátum | 2013. 07. 24.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A CD Projekt Red elárult néhány újabb részletet a Wild Hunt játékmechanikáival kapcsolatban. Megtudhattuk például azt, hogy Geralt már alapból úgy indul, hogy 5 jelet ismer és kétféle harcállást vehet fel. Az animátorok sem lazsáltak, mert 96 féle harci animációt gyártottak a látvány gazdagítása végett. Maciej Szczesnik a ClickOnline-nak adott interjújában beszélt minderről: "Kezdetkor 5 jel közül választhat Geralt." "Itt még persze nincs vége, mivel az új játékba bevezettük a varázsló állásokat, amik effektíve megduplázzák a varázslatok számát. Az alternatív verziók a karakterfejlődés alatt válnak elérhetővé, de nem szabad úgy gondolni rájuk, mint szimplán a korábbi jelek erősebb verzióira, mert más taktikával tudjátok őket használni. Vegyük például az Aardot. A jel alap verziója egy telekinetikus lökést bocsát ki, ami elkábítja vagy fellöki az ellenfeleket. Idővel a játékosok megtanulhatják a jel másodlagos változatát, és ha nyomva tartják a gombot, egy lökéshullámot kapnak, ami felborítja az összes közelben álló ellenfelet. Hasonlóan kétféleképpen használható minden második jel." A korábbi Witcher játékokhoz hasonlóan Geraltnak több harcállása is lesz, de a Quick Time eseményeket ezúttal elhagyták. Szczesnik elmondása szerint a harc picit hasonlít majd a Dark Soulsra és a védekezésnek legalább akkora szerepe lesz, mint a támadásnak.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Zeusz310
2013.07.24. 19:49
már nagyon vám
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. tibaimp
2013.07.24. 20:16
Baszki, odavág, várós, hátha még le is szinkronizálják....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. nemlehet
2013.07.24. 22:19
Hát az első szinkronja inkább vicces volt mint jó Azt inkább hanyagoljuk. Én is nagyon várom. Az első 2 itt figyel a polcon Jó játék, jó sztori, korrekt kiadó! Amúgy a könyveket is megéri elolvasni, mert iszonyat hangulatos dark fantasy világa van.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Ereshkigal
2013.07.24. 22:39
A könyveket én is ajánlom, Sapkowski érti a dolgát, a magyar fordítások is nagyon jók lettek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. KisDre
2013.07.25. 02:10
#tibaimp
+
Én is örülnék a szikronak de már nem valószínű, mert a 2 se kapott már
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. kray
2013.07.25. 07:20
Valóban nagyon várós játék és a könyv pl. nagyon jó ha utána játszol a játékokkal. Elég sok utalás van a könyvben lévő sztorikra amiket csak akkor értesz ha olvastad

Amúgy ez az Aard-os hasonlat nekem így is úgy tűnik, hogy ez csak egy erősebb változata a varázslatnak Na de mindegy
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!