iPon Hírek

World in Conflict: Soviet Assault márciusban

Dátum | 2009. 01. 22.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Ubisoft márciusban készül kiadni PC-re az első WiC kiegészítőt, a Soviet Assault-ot. A boltokban kaphatóak lesznek majd csinos kis box-ok, melyekben az alapjáték és a Soviet Assault is benne lesz. Akik pedig már birtokolnak egyet a neves RTS-ből, letölthetik az új tartalmat online.

Felmerül viszont a kérdés, hogy mi van az Xbox és a PS3 verziókkal? "Egyelőre nincs hírünk a konzol verziókról" - nyilatkozta az Ubisoft szóvivője. Ami azért érdekes, mert ezzel a kiegészítővel harangozták be a játék kijövetelét a két vezető konzolra. Ez már mondhatni csak a jéghegy csúcsa, ugyanis a történet még 2007-ben kezdődött, amikor bejelentették, hogy az év végére kijön a játék a Microsoft konzoljára (ekkor még a Sierra(Vivendi) volt a kiadó). Nem sokkal később viszont meggondolták magukat, és úgy döntöttek eltolják a megjelenést 2008 végére, hogy együtt adhassák ki az Xbox 360 és a PS3-as változatot. Ekkor egyesült a Vivendi az Activisionnel és a játék parkolópályára került, amíg múlt novemberben meg nem jött az Ubisoft felmentőserege, új reményeket hozva...


Rátérve a kiegészítőre, most egy egészen új szemszögből, a Vörös hadseregéből tárul majd elénk a Hidegháború, új karakterekkel és filmekkel. Lesz rengeteg extra térkép is a multiplayer skirmishekhez, így a játék PC-s rajongói egészen biztosan nem csalódnak majd ez alkalommal sem.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Svindler
2009.01.22. 16:34
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. infectedma...
2009.01.23. 07:10
Végig kéne vinnem már az első részt.
Anno félbe hagytam mert az akkori konfigom nem volt hozzá valami izmos
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. ATI aki AT...
2009.01.23. 11:44
Már láttam a game sima változatát, és megdöbbentően szép a frafikája...

Kár hogy nem jön be az irányitása...
Pedig tetszik nagyon...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!