iPon Hírek

Worms Revolution PC-re és konzolokra

Dátum | 2012. 04. 02.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A megunhatatlan széria újabb folytatással bővül hamarosan PC-n és konzolokon. A Team 17 őszre ígéri a Worms Revolutiont. A lenti trailerből látszik, hogy maradtak a régi jól bevált koncepciónál, de a fejlesztő azért ígért újdonságokat is.

Először is új játékmotort kapnak a kukacok, azt viszont még nem részletezték, hogy milyenek is lesznek a beígért "fícsörök" és kihívások. Annyi biztos, hogy néhány régi kedvenc is helyet kap, így a Super Sheep és a Holy Hand Grenade (legyen áldott Antiokheia földje, amiért nekünk adta a Szent Kézigránátot) is a repertoárba kerül.

Egyelőre még azt sem tudjuk, hogy csak digitálisan lesz elérhető, vagy dobozos változatra is számíthatunk. Mindenesetre hiánypótló lesz a játék, mert a tavalyi Worms: Ultimate Mayhem tulajdonképpen csak a 2005-ös Worms 4: Mayhem felújítása volt.
 

 
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. blademaste...
2012.04.02. 09:56
Végre megint nem 3D s rettenet
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Lacroix
2012.04.02. 10:49
Térjen vissza a 8 kukac és a nomrális armageddonos HUD és akkor már félsiker.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. DogTheDog
2012.04.02. 12:15
Mar az is eleg lenne,ha megcsinalnak a grafikat olyanra mint az LBP,meg persze a fizikat.Adnanak nagymerteku karakter kosztumizalast es komoly palyaepitot.Amiket eddig kiadtak,azok mind ugyanannak a jateknak voltak variansai.A jatekter kihalt es unalmas,johetnenek csapdak es egyeb katasztrofak(pl barlang omlas,vulkankitores,kertet aso oregasszony lapatja,stb).Szivesen latnek tobbfajta cooperativ modot,es hires jatekok temait Worms feldolgozasban.A HUD is kilephetne ebbol a kezzel rajzolt stadiumbol vegre.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. chiller
2012.04.02. 19:12
Gondolom a worms reloaded-ről nem is hallott a cikkíró.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Svindler
2012.04.03. 19:47
Valóban volt közben egy kisebb 2D konzol átirat PC-re, ez most ígéretesebb talán.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!