iPon Hírek

WoW: A lemaradók most "átsüvíthetnek" a BC-n

Dátum | 2008. 10. 05.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az október 14.-én érkező patch (Európában ez október 15) a Wrath of the Lich King-es talent táblák és kiegészítések mellet mélyen belenyúl a Burning Crusade-es tartalomba is. Így tehát 1 hónappal a régóta csúszó kiegészítő előtt még kapnak a játékosok egy kis izgalmat.

A WoW Insider jelentése szerint a bossok (fő ellenségek) életerejét nem kevesebb mint 30%-al fogják csökkenteni, és ha ez nem lenne elég, lesz amelyiknek a játékosokra mért sebzését is degradálják.

A 3.0.2-es patch tehát gyökeresen megváltoztatja majd a játékélményt már a kiegészítő előtt. Azok a kisebb közösségek, akik eddig nem tudtak megbirkózni a játék magasabb szintű tartalmával (mint például a Black Temple vagy a Sunwell), most ha egy kicsit összekapják magukat végigszaladhatnak a még sosem látott helyeken. Ami a PVP-t illeti (player vs player) lezárják az aréna negyedik szezonját. Új ruha szetteket már nem hoznak be, viszont aki még akar egy-két utolsó simítást a felszerelésén az válogathat néhány új köpeny közül.

A Blizzard az alapvető filozófiáját is megváltoztatta a raid felállásban. A Wrath of the Lich Kingben egyenletesebben akarja majd elosztani a dungeon-ok nehézségét. A kisebb közösségek örömére pedig a 25 fős instance-oknak lesz 10 fős verziója is enyhén gyengébb loot-okkal, amik viszont elegek lesznek arra, hogy tovább mehessenek majd az azt követő 10 fős dungeon-ba.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Fix3r
2008.10.06. 18:43
SZerintem ha másra nem idegen nyelvek gyakorlására nem rossz, persze ha találsz normális guildet ahol nem anyiban merül ki a társalgás, hogy LOL.
Énis nyomtam egy darabig 2 magyar meg pár külföldi guildba is csak ráuntam(meg a havidíjból amúgy is kifussa pár sör
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. bszoke88
2008.10.07. 21:43
sztem napi 8 órát semminek sem érdemes szentelni, csak az alvásnak :lol:
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!