iPon Hírek

WoW: A Warlords of Draenor a következő kiegészítő?

Dátum | 2013. 11. 04.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Megvan rá az esély, hogy a következő World of Warcraft kiegészítő címe Warlords of Draenor lesz. A bejelentést mindenki péntekre várja, a BlizzCon nyitónapjára. A nevet múlt pénteken jegyeztette be a Blizzard (@MMO Champion), a domaint (warlordsofdraenor.com) pedig már egy hónapja beregisztrálták. A spekulációk szerint az új kiegészítő főellenfele Grom Hellscream lesz, amiből kitalálhatjátok, hogy erősen épít majd az időutazásra. Mint tudjátok, az orkok és a draenei faj anyabolygója Draenor, amit ma Outland-ként emlegetnek. E területet a WoW első (és talán legjobb) nagy iterációja hozta be, a The Burning Crusade. Sokan arra tippelnek, hogy talán most felújítják ezt a részt is. E rossz sorsú világ történetébe durván beleírta magát a gonosz Burning Legion, melynek élén a világok pusztítója, Sargeras áll, a titán. Az ő első embere Kil'Jaeden, néhány szinttel lejjebb pedig ott van Illidan, aki a The Burning Crusade-et vezette. Nem meglepő módon ismét egy Kil'Jaeden csatát vizionálnak a rajongók, de természetesen ez sincs még megerősítve. Kil'Jaeden volt a Sunwell Plateu végső ellenfele is, de itt még aközben kaphattuk el, hogy éppen ide idézték, így erejének csak a töredékével harcolt ellenünk, legyőzésével pedig nem tettünk mást, csak visszaűztük a Twisting Nether dimenziójába. Chris Metzen már jó ideje szédít minket azzal, hogy egyszer még visszatér, talán ez hamarosan be is következik. Pénteken kiderül.
Kil'Jaeden a Sunwell Plateau (The Burning Crusade) végső ellenfele
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

22. csigabigaf
2013.11.04. 15:08
Szégyen.
Nemhogy az új szar, de még a régit is visszamegyünk tönkretenni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
21. KaiotEch
2013.11.04. 15:30
Még mindig van mi újat kidobni? BC után már el lett cseszerintve az egész WoW. Szerintem már nem sok embert foglal le.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
20. tomchee
2013.11.04. 15:44
A Pandáknál rosszabbat nem lehet csinálni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
19. Beatmad
2013.11.04. 15:45
szerintem még vagy 5 év mire free to play lesz belőle. régen jó volt, de manapság már a Rift-et is jóval többe nézem mint ezt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
18. Meteorhead
2013.11.04. 16:38
Nem lenne rossz, csak ÚJ ENGINE és ÚJ RENDSZER kéne bele... tehát egy új játék gyakorlatilag.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
17. uristen
2013.11.04. 16:41
Igen, jó lenne egy sokkal részletesebb grafika a játékhoz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
16. Enno
2013.11.04. 16:50
Személy szerint én egy MMOrpg-től nem várnék egy FPS játék grafikát. Maga a rendszer legyen ténylegesen jó és működő. Kihívásokkal teli élvezetes játék menet azt annyi. De ez pont nincs. MonkeyBrain style és pénz centrikus gondolkodás. Nem úgy mint régebbi részeiben.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. Reinkz
2013.11.04. 19:19
lesz még egy kieg, elvileg aztán vége lesz nem? és jön egy új játék új engine elvben ez fut most titan néven.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. Stormrage
2013.11.04. 20:20
emerald dream mar sose jon el..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. Magrathea
2013.11.04. 21:00
Reinkz: A Titánt nemrég kezdték teljesen előről. Ha váltani akarnák egymást, akkor akár 2-3 kieg is benne van még a WoW-ban... ><
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. crowly
2013.11.05. 07:41
Érdekes olvasni a sok hozzá nem értő hozzászólást
Nem tudom honnan szeditek ezeket az infókat.
- soha nem fixálták hány kieg van hátra. Annyi amennyire van kereslet
- a titán nem azért készül hogy lecseréljék a wowot. Nem jó taktika a saját játékod ellen dolgozni
- új engine? minden egyes kieg (sőt akár patch) fejleszt a játékon. tessék végig nézni, hogy mennyit változott a kezdetek óta. A fény, árnyék kidolgozottság különösen, de a modelek, textúrák is. Azt nem mondom, hogy nem lehetne jobb. De nem kell semmit lecserélni. A fejlesztés a megoldás amit csinálnak is. Maximum a tempóra lehet panasz.
- a régit nem megyünk tönkre tenni. Ami ott élmény volt nem fog törlődni a fejedből. Ha az tetszett nem értem mi a baj azzal, hogy megpróbálkoznak újra hasonló témával és folytatják a régi storyt
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Asagrim crowl...
2013.11.05. 08:05
"a régit nem megyünk tönkre tenni"

Cataclysm

/thread
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. hEngi
2013.11.05. 09:42
Szerintem sokaknak az a problémájuk hogy nem az ő korosztályuknak szól már a játék. Nekem is ez a gondom De unokaöcsémnek például nagyon tetszenek a pandák ez van srácok Új generáció új igények nekünk meg marad a kesergés
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. BadDevil
2013.11.05. 09:45
Vagy az érettebb, felnőtt tartalmú MMO-k.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. tb.smile
2013.11.05. 09:46
Üdv

@Asagrim
A Cata pont ,hogy jót tett a régi területeknek.(lehet látványban nem annyira ) Küldetések szempontjából mindenképpen. Sokkal kidolgozottabbak és érdekesebbek mint a Vanilla-ban.

@crowly
Igen, valóban sokat változott a kezdetek óta de ezt fejlesztésnek nem nevezném.
A régi engine-t használják továbbra is és így minden új dolog egy elavult és már igencsak rozoga alapra kerül rá, így evidens ,hogy tele van hibákkal. Olyan ez mint kis hazánk egyik újdonsült szakmája, a kátyúzás. Attól, hogy évente betömködjük az utakon keletkezett lövészárkokat még nem lesz új és simán járható

A BC-re meg igenis ráfér egy kis upgrade,mert megérdemli, hogy ne legyen ennyire elhanyagolt(és mellesleg az egyetlen terület ami nem kapott ráncfelvarrást) Bár az tény , hogy a legjobb kieg mindmáig, így ezt ajánlatos lenne nagyon finoman kezelni és odafigyelni, hogy minimum olyan jó maradjon de inkább jobb.

Én lassan fél éve függesztettem fel az acc-omat WoW-ban és ehhez hozzá járultak az általatok említett "problémák" is (meg sok más is természetesen).
A Pandaria elég jó lett attól függetlenül, hogy nagyon sok olyan eleme van ami több mint gyerekes, de személy szerint jobban sikerült content-nek tartom mint a Cata-t összességében.

De nem vagyunk egyformák

Peace
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. BReal
2013.11.05. 10:38
Látom megint előjöttek első hsz-ekben a WoW-anyázó hiénák.
Próbáld meg kérlek érvekkel alátámasztani, BC óta miért lett "elcseszerintve" a játék.
Valaki írta, hogy a pandáknál rosszabbat nem lehet csinálni. Én erre annyit mondok, NEKEM a Cata volt a leggyengébb összességében a kiegészítők közül. És mindent összevetve (nekem itt sok minden számít, 5 fősök, raidek, milyen területeken kell barangolnod, stb stb) a sorrendem LK-Panda-BC-Cata/Vanilla
Az, hogy valakit nem köt le, egy dolog, sok millió más játékost pedig leköt. Ez ilyen, valakinek tetszik, valakinek nem.
Én azon a véleményen vagyok, hogy új engine nem kell hozzá. Ehhez a meseszerű grafikához ez a motor tökéletes. LK-ben és Cataclysm alatt pedig volt annyi változtatás, hogy kb a lehető legtöbbet kihozza belőle (megnövelt textúrarészletesség, víz tükröződés effekt, napfény effekt, részletes árnyékok). Azért is mondom ezt, mert a játékhoz alapjáraton (ha nem 25 fős mókákra használod) elég egy régi-gyengébb gép is. Ha most írnának hozzá egy vadiúj motort, ahol minden csilivili, rendkívül részletesek a textúrák, életszerűek a karakterek, stb, és ezt berakod egy 25 fős raid környezetbe, óriási gép kéne mindehhez. Azt meg szerintem a játékosok többsége nem szeretné.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. qwertzzui
2013.11.05. 11:39
Csak 1 dolgot kérek a blizzard-tól... NE legyen ótvar a tier cuccok desingja! Mert se az LK-ban, se a catában, de még a pandában se ütötték meg azt a szintet, mint a BC-ben!!! T5, T6-os cuccok kinézete, egyszerűen gyönyörű T5 lock, T5/6 pap, T6 pala....és sorolhatnám mind Ha már 1x (remélhetőleg) BC "update" lesz, akkor igen is legyen olyan, vagy jobb, a tartalma mind lore-ban, és tárgy szinten is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. CopySystem
2013.11.05. 14:15
@qwertzzui

Egyetértek abban, hogy egyre jobban csúnyulnak a tier szettek, habár személy szerint nekem a T7-8 (főleg a vállasok) jönnek be.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. hEngi
2013.11.05. 15:45
pala T2
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Reinkz
2013.11.05. 17:17
crowly:

azt lehet olvasni a neten hogy a titan a wow utso kiegével jön együtt és aztán ezt elvették pont ahogy montad ne legyen házon belül konkuerncia, ettől függetlenül a wow leváltásráa lesz hivatott hiszen ha megjelenik a wowal párhuzamosan fele játékos bázis át megy, ha meg a wow után jelenik meg akkor is a 3/4 megy át a maradék meg játszik míg vannak szerverek és fizetnek.

grafról meg annyit, hogy amikor megjelent már akkor rondának számított, igen javítottak rajta és tele rakták effektekkel de attól még az alapja ugyan az, és nem szép.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. tb.smile
2013.11.05. 22:51
@Reinkz
Az ,hogy ronda azért erős túlzás. Egyszerűnek egyszerű de valójában ez egy mese-világ és így szerintem ez nem felróható neki.
Ami viszont tény , hogy elavult.

@BReal
Az , hogy min és hogyan fut el nem annyira függ ettől , hiszen az utóbbi évek jó pár MMO-ja bizonyította az ellenkezőjét.
Továbbá játszottam együtt olyan emberekkel akiknek a 10 fős insták is fixen 10 FPS körül mozogtak, a 25-ösök meg talán 5-8 körül. Ez valóban Cata-ban volt, a furcsaság csupán abban rejlik, hogy semmi csilli-villi nem volt bekapcsolva nála. Mellesleg nálam se de a 25-ös instákkal vagy a Pandában a nagyobb outdoor eventekkel nekem is meggyűlt a bajom FPS téren pedig hidd el nem szar géppel toltam.(és még a netre sem lehet panasz ilyen szempontból ) De az azért mégis csak szánalmas, hogy egy Batman AA, Mass Effect és egyéb next-gen játékok simán mennek mindent maxra húzva míg egy ezer éves motort használó cumót minimura kell butítani , hogy élvezhető legyen.
Tehát baromira elavult és ami fontosabb, iszonyatosan optimalizálatlan ...sajnos ez tény, de attól még imádtam
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Zabalint
2013.11.06. 12:53
Szerintem onnantól kezdve teljesen érdektelen a történet, hogy elkészült a wow, és ezt most nem azért mondom, mert a wow rossz lenne, vagy a története rossz lenne vagy hasonlók, sőt, én próbáltam több mmorpg-t is, de messze ez a legjobb máig. Egyszerűen az mmorpg műfajban nem lehet olyan módon vezetni a történetet, mint RTS-ben lehetett.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!