iPon Hírek

WoW: Cataclysm gyűjtői változat

Dátum | 2010. 08. 19.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Nem ér minket nagy meglepetés a harmadik kiegészítő speciális kiadásával. Az World of Warcraft: Cataclysm ára 79,99 dollár lesz, azaz nagyjából 25.000 Ft ÁFÁ-val, mint ahogy az lenni szokott. Ami pedig a tartalmat illeti, kapunk egy 176 oldalas képeskönyvet, egy DVD-t tele fejlesztői kommentárokkal és háttérképekkel, egy soundtrack CD-t, egy egérpadot és egy World of Warcraft TCG starter kártyapaklit néhány bónusz lappal. Az in-game pet sem maradhat el, ezúttal egy "Lil' Deathwing"-gel gazdagíthatjuk állatfarmunkat (persze tudjuk, hogy nem csak kisállat petek vannak, de mégis talán abból van a legtöbb).

A kiegészítő még mindig nem kapott pontos megjelenési dátumot.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. axe
2010.08.19. 15:33
Kockagame
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Butchy
2010.08.19. 16:01
Az még nem is probléma
De az hogy unalmas már nagyon
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Hamy
2010.08.19. 16:59
Nem olyan unalmas az. Jó alá írom hogy nem olyan már mint régen volt, de akkor is van benne rengeteg dolog ami még jó benne és jó is lesz nem kis ideig Viszont a gyűjtői változat tényleg csak nagyon fanatikusoknak való, ezekről a Lil' Deathwing meg Lil' Onyxia...hát no comment ha petek akkor nekem ne egy bossrol mintázot kis figura legyen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Butchy
2010.08.19. 17:50
Régen nem kicsit Kocka voltam és ez a Wotlk nagyon siralmas lett. Nem nagyon hiszem hogy vissza lehet hozni a jó kis Vanila WOW-os Filinget
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Hamy
2010.08.19. 19:02
Vissza lehetne azt csak akkor a sok vérpistike sírna hogy mi az hogy neki nem 1 óra alatt van meg minden Ez a probléma
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Asagrim
2010.08.22. 14:25
A blizzard évek óta teljesen fantáziátlan dolgokkal ostromol minket, amit dupla áron eladnak a régi játéknévvel.

Mindig is utáltam az olyan "gyűjtői változatokat" amelyek meg akarták nekem mondani, hogy mit szeressek. Soundtrack alap, Artbook oké, egérpad nem oké mert lehet nekem alapból jobb anyagminőségű van, kártyajáték nem oké mert egyrészt nem érdekel, másrészt tök fölösleges ha ötven kilométeres körzetemben nem játssza senki más, harmadrészt szintén tök fölösleges ha 113 kilométert kell utaznom a legközelebbi boltba Butapestre, amelyik boostereket árul, mert hát "vidéken" nincs, paklit fejleszteni meg alap. Cataclysm feliratos Authenticator-t meg mi a szarér nem adnak, amikor az már alap lenne? Mert már hátha van nekem olyan? Vagy minek mert webshopban meg lehet külön venni és több pénz ... jah kérem.

Egy normális gyűjtői változat játékcsomagban benne van egy dombornyomott díszdobozos install DVD, egy külön CE előlappal nyomtatott manual, egy csak ilyen módon/csomagban hozzáférhető strategy guide - aminél jobb stratégiákat biztos vagyok hogy 1-2 évvel a játék kezdete után már találni lehet de kezdetben kiváló -, Making of DVD, Soundtrack, egy opt-in regisztrációs kód, hogy az illető bétákra és egyéb eventekre soron kívül, vagy nagyobb százalékkal juthat be - ha akar -, meg valami kis olcsó kacat, mondjuk egy kis pár centis szobor az asztalra, vagy akár egy kétoldalas poszter, amit a preferenciáinak megfelelően rak fel az ember a falra (Alli/Horda itt pl.), de még kismillió más CE extra ötlet van használatban, ami minden vásárló számára megfelelő dolgokat nyújt.

Nem öt extra cucc, amiből _három_ tehát több mint a fele kapásból kibontásra sem fog kerülni a vásárlók X%-ánál, mert van már neki jobb minőségű / nem érdekli a kártyajáték csak a PC game / inkább letölti torrenten, hogy ne sérüljön a lemez.

Erről ennyit. Blizzard okkal nem csinál már tíz éve új címet, maximum régi címet új platformon.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mamo33
2010.08.23. 20:16
6 fikázó, kontra 11 millió előfizető + még néhány millió aki tört szerveren nyomja.
No comment!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!