iPon Hírek

WoW Cataclysm megjelenés

Dátum | 2010. 10. 05.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

Ritka pillanat amikor a Blizzard kőbe vési egy-egy szoftverének a megjelenési idejét, de tegnap délután lefixálták a Cataclysm dátumát: december 7-én érkezik. Ezzel vége a találgatásoknak és pletykaáradatnak, miszerint jövőre csúszik.

A kiegészítő digitális formában is megvásárolható lesz, a jól megpakolt gyűjtői változat pedig 80 dollárt fog kóstálni. Mike Morhaime, a Blizzard társ-alapítója és vezetője nagyon lelkes, ahogy mondta, ez „a legjobb tartalom, amit valaha is csináltak a WoW-hoz”.

„Ez nem csak egy kiegészítő, hanem az újraalkotása az eredeti Azerothnak, magas szintű helyekkel és küldetésekkel a mostani játékosoknak és újratervezett fejlődéssel azoknak, akik most kezdenek. A béta teszterek segítségével most polírozzuk tökéletesre a Cataclysmot és alig várjuk, hogy pár hónap múlva bemutassuk a világnak.”

A Cataclysm a World of Warcraft harmadik kiegészítője lesz a The Burning Crusade és a Wrath of the Lich King után. Megemeli majd a szintlimitet 85-re és behozza plusz fajoknak a goblinokat és a worgeneket.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

14. Butchy
2010.10.05. 12:39
Yeepee
iPon-ban mikor lehet majd kapni?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. Svindler
2010.10.05. 12:57
Valószínűleg a megjelenés napján tudjuk majd felvenni a kínálatunkba.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. Butchy
2010.10.05. 13:13
7.ére N33D
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Malaky
2010.10.05. 13:13
Remélem hetedikén itt lesz...ÁÁÁ már most érzem, hogy ismét nagyon kocka leszek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Mav063
2010.10.05. 13:59
megvan mikorra vegyek ki szabadságot pár napra
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. axe
2010.10.05. 20:55
sok barát és élet nélküli kocka kezdheti csorgatni a nyálát akik azt sem tudjék mi az a bizonyos nőnemű lény és mire való csak a virtuális világa létezik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. ThePoweR axe
2010.10.05. 21:05
És ez miért zavar téged? Had kockuljanak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. myckie2
2010.10.05. 21:52
axe levagy maradva ott van a sok blood elf csaj verjék arra nyugodtan legalább több marad nekünk
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. leonsilver...
2010.10.06. 06:50
Haha. Igazi ostoba, értelmetlen hizzászólás AXE-tól. Nekem minden wow-os ismerősöm teljesen normális. Érdekes. Sportolnak van barátnőjük, munkájuk stb. Azt viszont nem értem, hogy egy magadfajta értelmi kiválóság mit keres egy wow-os topicban. Ezzel csak magadat égeted le nem a WOW kockákat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Butchy
2010.10.06. 10:24
Axe Lehet hopgy kocka vagyok de van feleségem, munkám normális életet élek. Kirándulni járok, takarítok és még hosszasan lehetne sorolni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Mikury
2010.10.06. 13:14
Egyet ertek Butchyval... Hasonlokeppen van felesegem, tok jo munkam. Babat varunk... Viszont emellett szeretek kockulni. Ennyi.

Nagyon kivancsi vagyok milyen lesz live-on. Elvileg jovoev elejen jon a Rift: Planes of Telara is. Nem tudom, hogy melyikbe erdemesebb beinvesztalni.

A hirhez meg annyi, hogy hihetetlen sok munka van benne, remelem jo lesz es az is hihetetlen, hogy pontos "kobe vesett" megjelenesi idopont van.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Butchy
2010.10.06. 17:28
Nem tudom hogy milyen lessz a Rift: Planes of Telara De az biztos hogy a WoW kieg jó lessz már csak azért is kiváncsi vagyok rá mert nem 1szerű hogy mennyit ki lehet hozni egy ilyen motorból
Én még a Star Wars: The Old Republic ra vagyok nagyon kiváncsi
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. csigabigaf
2010.10.07. 21:43
Miert olyan biztos hogy ez jó lesz?
Az előző is szar volt. Világosítsatok fel. Vagy legalább magyarázzátok meg hogy ez miert nem ugyan az a hype mint ami a wtlk-t vetter körül.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Malaky
2010.10.08. 00:36
Biga. Igazából a kérdésre a válasz nagyon egyszerű. A WoW egy magával ragadó játék amit ha egyszer tényleg átérez akkor erősen abbahagyhatatlan. Sokszor már nem is a játék miatt játszol vele hanem a társaság vagy más néven guild miatt akik számítanak rád és jól érzed magad velük. Életem egyik legjobb élménye volt mikor a klántársakkal lementünk 3 napra Balatonra és megismertem olyan embereket személyesen is akiknek addig csak a hangját halottam. A WotLK sem volt rossz a maga módján sok olyan újítást tettek bele ami még jobbá és hangulatosabbá tette a játékot mindenki számára.(persze volt olyan amivel én sem értettem egyet vagy egyéb dolgok miatt rosszul esett). De már látom a szemeim előtt az éjszakákig menő harcokat az új Boss-k ellen, a "LAST TRY"-okat amikor tuti meghal az adott Boss. A sok apró hibát ami akármennyire is idegesítő a végén mégis egy jót röhögünk rajta és nem utolsó sorban az éjszakai nagy elmélkedéseket az élet nagy dolgairól. És ez az amit feldob egy régi és mégis új játék minden "KOCKA" számára pedig sokuknak tényleg családja, gyereke van s tudom, hogy idegbajt fogok attól kapni mikor valaki elmegy a gyereknek esti mesét mondani mégis nagyon de nagyon várom. Sorry a WALL OF TEXT-ért de már nagyon pihent voltam így éjszaka.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!