iPon Hírek

WoW: Elmosódnak a szerverek határai

Dátum | 2009. 08. 24.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Battlegroup-ok megalakítása rendkívül hasznos ötlet volt anno a Blizzardtól. Nagyon sok szerveren volt probléma, hogy kevés játékos volt vagy az egyik, vagy a másik oldalon (esetleg mindkettőn) a PVP játékokra. Most gyakorlatilag átültették ugyanezt a megoldást PVE-re is.

Az új dungeon/raid panel lehetővé teszi, hogy az egyes szervercsoportok tagjai a party kereső segítségével egy csapatba gyűljenek, és közösen menjenek instanceba. A technológia támogatja az ilyen típusú raidek megalkotását is, de a bevezetésnél csak az 5 fős dungeonöknél lesz egyelőre használható az új lehetőség. Örülhetnek tehát mindazok, akiknek eddig gondja akadt a pug (pick-up group, random csapat) kereséssel, mert a következő patch-csel, a 3.3-assal, még a Cataclysm kijövetele előtt kipróbálhatják a rendszert.

A 3.3-as patch legfőbb attrakciója azért nem ez lesz, hanem a Wrath of the Lich King kiegészítő legfontosabb dungeon-rendszere, az Icecrown Citadel. A raid instanceban összesen 12 főellenség lesz, köztük Arthas komával. Szokás szerint neki lehet majd esni 10 és 25 fős csapattal is, az utóbbi rész a patch kijövetelekor zárva lesz, végig kell majd csinálni egy epikus küldetéssorozatot, hogy kinyíljon. Ezeken kívül természetesen még számos 5 fős instance is lesz.

A raid esemény a Blizzardtól megszokott igényességgel lesz tálalva. 4 szintes lesz, egy ponton majd fel kell szállnunk egy a frakciónknak megfelelő léghajóra is, és a levegőben küzdeni az ellentétes oldallal a szintek között. A harmadik emeletnek több szárnya lesz, míg a negyedik szinten Arthas trónterme terpeszkedik majd egyedül, ami a csata hevében darabokra fog esni.

A 3.3-as patch valószínűleg a jövő év elején érkezik majd valamikor. A következő nagyobb esemény a Warcraft világban az 5 éves jubileum lesz, melynek alkalmából kicsit felturbózzák régi barátnőnket, Onyxiát. Ez novemberben fog bekövetkezni.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. raiden
2009.08.25. 00:46
VISSZA A HIRHEZ

Jó ötlet, csak az a gond, ha random arcokkal mész instázni, akkor könnyen kerül a partyba olyan ember, aki miatt wipe lesz. És azért ez nem túl jó buli :>
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!