iPon Hírek

WoW: Hátas és pet jár a CE változathoz

Dátum | 2012. 07. 05.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Ha még mindig játszátok a WoW-ot, vagy rendszeres visszatérők vagytok a kiegészítők megjelenésekor, akkor érdekelhet titeket, hogy milyen új exkluzív pet jár ezúttal a gyűjtői változathoz. A Blizzard művész csapata most annyira megerőltette magát, hogy még egy hátast is összekattintgattak azon rajongók részére, akik a CE verzió mélységéig nyúlnak a pénztárcájukba.
 
Meg kell hagyni, ahhoz kiválóan értenek, hogy szupercuki peteket és menő hátasokat készítsenek, úgyhogy legeltessétek a szemeteket a képeken és gondolkodjatok el rajta, hogy érdemes-e már lecserélni a környezetbarát Baby Moonkint.
 
Forrás: MMO Champion. Mount: Imperial Quilen Pet: Lucky Quilen Cub

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

19. BlackZodia...
2012.07.05. 18:48
A mount elég fasza
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
18. Edari
2012.07.05. 19:31
régen nem wowoztam már, de ez spectral tiger másolat. már megint semmi új...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
17. func93
2012.07.05. 19:42
Semmi köze szerintem a Spectral Tigerhez...
Egyébként nagyon tetszetős!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
16. YellowFlas...
2012.07.05. 20:40
Time Lost Proto Drake-nél akkor sincs faszább hátas...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. KaiotEch
2012.07.05. 21:03
Tetszetős tetszetős, de ezért még nem megyek vissza játszani. Valszeg már semmiért sem fogok, elvesztette a varázsát az egész.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. Whysper
2012.07.05. 22:17
az mondanák vissza hozzuk a bc-s feeligent már venném is meg addig felejtős
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. _DiEGO_
2012.07.05. 23:27
Még mindig 12-14 éves korosztálynak kinn meg zajlik az élet - nehogy ez a kis gagyika online gama lekössön komoly épkézláb felnőtt srácokat ... ezt nem hiszem el idiota game idiota figurákkal ... ez kell nektek ??? most komolyan . És még fizettek is érte ? nevetséges ... és csodálkozunk hogy egyre kevesebb a komoly normális felelősségtudatos felnőtt
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. crowly
2012.07.05. 23:38
@_DiEGO_ ha még nem vetted észre a legtöbb film is 12 karikás, kivéve amiben erőszak vagy sexuális tartalom van. WoW lényegében 16-18 karikás lenne ilyen szempontból, csupán a cartoon jellegű grafikája miatt nem az. Mert hát ugye halomra öljük egymást. Fejlett grafika mellett akár egy akció-horror játékhoz is hasonlíthatna bizonyos helyeken.

Amúgy mi köze a felelősségtudatnak ahhoz, hogy valaki wowozik vagy nem? Eddig én több retardáltat láttam a nem játékosok között.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. csigabigaf
2012.07.06. 01:22
Érdemes megvenni mivel nem újraszínezett/kicsit megváltoztatott mountot csak pénzért adnak cata óta.

Ráadásul földi mount, mindig jól megmutathatod másoknak amikor épp nem repülsz vagy teleportálsz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. PumaK
2012.07.06. 03:03
Pacman!

Ha a képekre kattintok akkor az összesnél az első jelenik meg nagyobb verzióban.

_DiEGO_:

Én ismerek olyan Svédországban élő magyar családot akiknél a nagymama, annak a gyereke és a felesége valamint azoknak a gyerekei is játszanak a WoW-val.

Ez nem gyerekesség kérdése hanem inkább mennyire fog meg a játék története, és persze a látványvilága valamint az apróságok amik a játékban vannak amiket fokozatosan ismersz meg.

Egy kép vagy videó alapján nem lehet megítélni semmit, mert nem ismered a részleteket.

Anno mikor 2005-ben megláttam akkor fikáztam, hogy mi ez a tré játék én ezzel sosem fogok játszani.
Aztán egyszer haverom rávett, hogy szerezzem be (GS-hez pont volt kulcs ami révén ki lehetett próbálni eredeti szerveren) és új karaktert kezdve kipróbáltam, úgy hogy egy magas szintű és jó felszerelt karakterrel rendelkező haverom is kezdett egy új karaktert és Skype-on beszélgetve meg a játékban egy helyszínen (fajonként és frakcióként más-más a kezdőhely) elkezdtük a küldetéseket csinálni, aztán rájöttem, hogy nem is olyan rossz ez a WoW...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. cateran100 csiga...
2012.07.06. 06:27
Ize..ez sincs ingyen..A CE verzio joval dragabb es az extra penzert kapsz 2 pixelbabat....Biztosan baromira megeri... (masreszt meg lvl 90-en mindenki repulni fog mar, szoval ......)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Micromatic
2012.07.06. 07:35
Puma:

Csiribee-éket én is ismerem! Jò fej az egész család. De én cata óta nem wowozok valahogy nem jön be ez a mókuskerék rendszer. Kijön 1 nagyobb patch content azt az új hc-k ontják az előző szintű cuccokat így a casual Noob 2 hét alatt majdnem olyan cuccban van mint az én hc raider karim alig van különbség... Szinten ami agyhalál volt számomra hogy klónként éreztem magam volt 1-2 talent típus ami Jò volt ha eltért tőlük akkor nem volt elég a dpsed, arról ne is beszéljek, hogy raid elött várva mindenki ugyan olyan szét én állt classonkent... A pandákról annyit Jò ötlet de nem cata után valahogy nem illik a Loreba.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Svindler
2012.07.06. 10:48
Képek hivatkozásai javítva. Köszönjük, hogy szóltál Puma K!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. lzzoli
2012.07.06. 12:58
@_DiEGO_ ha ezt iróniának szántad akkor abszolút profi, foglalkozz komolyan a dologgal mert tényleg őstehetség vagy
Ha nem irónia akkor nézz szét kicsit az általad emlitett "kinnti világban", a játékok nagy része már nem gyerekeknek készül
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. patrik2991
2012.07.06. 13:33
Hát ez akkor is nevetséges (az egész WoW, nem csak ez a kieg) nem baj játszátok csak, hadd nőljön a blizzard tárcája.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Lazahunter
2012.07.06. 15:22
_DiEGO_

Ennyire debil hozzáállást és hozzászólást is rég láttam már ... mert aztán az sokkal jobb, hogy katonák gépfegyverekkel felszerelkezve ölik egymást halomra a képernyőn ... ezek aztán "komoly normális felelősségtudatos felnőtt"-eket nevelnek ... a Te példád is bizonyítja
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Humbuk
2012.07.06. 15:37
csak nekem fura ez a mondatrész?
"ahhoz kiválóan értenek egy szupercuki peteket és menő hátasokat készítsenek"
az "egy" nem "hogy" akart lenni?

on: A wow az nem rossz. Fizetős de én úgy érzem, hogy sok-sok ember sokkal többet költ pl egy mikrotranzakciós játékban, mintha retail wowot venne.
Az is más tészta, hogy van aki kinő belőle. PL én is. De azért elítélni valakit mert játszik...

Tudom, hogy a dologok mértéktelen "fogyasztása" soha nem egészséges, de ha lenne gyerekem inkább játszon egészséges mértékben, mint részegre partizza magát minden hétvégén.

szerk: mellesleg nekem ez a kis sörényes bulldog nem igen jön be a mount az vállalható.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. BReal
2012.07.08. 20:51
Puma K, mintha a saját másomat látnám, legalábbis WoW terén. Én is kezdetben elítéltem a játékot, de legalábbis nem tetszett, amint megmutatta haverom kb 6 éve, beleszerettem. Utána kb 3 évvel megvettem az első lemezeket, és mentem eredetire, tavaly nyáron pedig a Catát szereztem be, azóta játszok rendszeresen. Azt, amit Diego és Patrik ír, inkább kötözködésnek érzem. Persze nem kell, hogy mindenki szeresse ezt a játékot (olyan játék úgysincs), de azért túlzásokba sem kell esni. Abban mondjuk Diegonak igaza van, hogy a kiegészítők előrehaladtával egyre inkább kedveztek a fiatal játékosoknak, de a HC raid tartalmakkal ugyanúgy megtartották a keményebb játékosokat. Számomra tartalomban a sorrend (sok minden beletartozik, raidek, dungeonök, látványvilág, zene, küldetéstípusok) LK, Cata, BC, Vanilla. A Pandát próbáltam már, de mivel csak keveset, nem tudom még hova tenni. Remélem, minél előrébb kerülhet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. shaddam
2012.07.09. 15:17
Érik a gondolat hogy megveszem, aztán amint kifogy a raktár adom is el dupla áron. A diablo 3 bizniszt kihagyva napokig nem aludtam.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!