iPon Hírek

WoW: Mists of Pandaria – négy új előzetes

Dátum | 2012. 03. 20.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Négy új Pandaria előzetest tett közzé a Blizzard, amelyekből megismerhetjük az új 1-10-es szintű kezdő zónát, a Wandering Isle-t, másik két új zónát Jade Forestet és a Valley of the Four Windset, az átalakított insták közül pedig a heroic Scarlet Monastery és Scholomance lakóinak életébe nyerhetünk bepillantást.

A Wandering Isle (Vándorló Sziget) több ezer éve vált le Pandariáról, és azóta kóborol Azeroth óceánjain. A sziget, melynek időjárása hirtelen megváltozik sodródni kezd végzete, a nagy örvény, a Maelstrom irányába. A Temple of The Five Dawns elöljárói négy szellem tanácsát kérik a rejtély megoldásához. A mi dolgunk lesz kideríteni, mi okozza a sziget baját, és természetesen a megmentés nemes feladatát is a nyakunkba sózzák.

Egy pusztító tengeri csata után hordás, vagy allis túlélőként Jade Forest partjaira sodródunk. Körülöttünk a vadon, a túlélés érdekében az őslakókkal kell szövetséget kötnünk. Útunk során találkozunk a pandarenekkel és a Pandariát védő és alakító erőkkel. Ezen a pályán található a Temple of the Jade Serpent dungeon, amely a 85-86 szintű karaktereknek nyújt instance-szolt csihipuhi alapú kikapcsolódást. (Az éneklő darura nincs magyarázatunk.)

A Valley of the Four Winds szelíd vidék termékeny földekkel, melyeket délről sűrű, rejtélyes dzsungel határol, északról pedig áthatolhatatlan hegyek őriznek. A völgy ad otthont a legendás Stormstout Brewery-nek (86-88-as szintű részeges insta), és itt termelik Pandaria élelmiszerkészletének nagy részét.  Az egész évnyi termés veszélybe kerül, és a partok mentén élő pandareneket szörnyű kór támadja meg. Chen Stormstout és unokahúga, Li Li útra kelnek, hogy megtalálják rég elveszett őseiket.

Két régi jó insta kap heroic verziót: Scarlet Monastery és Scholomance. SM-ben a temető kicsit leamortizálódik, a katedrális őrei új fegyvereket újítanak be maguknak és Herod sem fogja már félvállról venni a dolgokat. A legnagyobb változás, hogy az átdolgozott insta 2-2 részét összevonják, egyben lesz a temető és a katedrális, ill. a fegyvertár és a könyvtár. Scholo alaprajzát leegyszerűsítik, mert attól félnek, hogy a játékosok eltévednek (lol?), kevesebb szoba lesz, de az eredeti bossok mind megmaradnak (én a helyükben már fontolgatnám a költözést).

Kapcsolódó cikkünk: WoW: kungfu pandák, pokemonok...

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

19. balrogh
2012.03.20. 09:16
Scholo alaprajzát leegyszerűsítik ??mert eltévednek ???
Hát ez a játék lassan megkapja a 4+ os korlátozást annyira egyszerű lesz
Szánalom. Lvl 60 volt az igazi, ott még volt kihívás.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
18. csigabigaf
2012.03.20. 09:27
HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Még trailereket is csináltak hogy bemutassák az instát amit már 7 éve szétszed mindenki.
Humánok nyomatják a kungfu animációt is faja.
Csúcsgém.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
17. peti198706...
2012.03.20. 12:03
Ha ez mégis kijön, én helyükben ingyen osztogatnám a DioIII-mat
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
16. Sr4c
2012.03.20. 12:56
-_- jézusom mivé lett szegény.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. csigabigaf
2012.03.20. 13:41
"Ha ez mégis kijön, én helyükben ingyen osztogatnám a DioIII-mat "
Milyen vicces hogy ez meg is történik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. MasterMark balro...
2012.03.20. 13:48
Egyetértek, bár én anno a Burning Crusade kieg.-el játszottam sokat az tényleg sokkal jobb volt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. Siq123
2012.03.20. 14:19
El szállt a wow fölött az idő. Ideje nyugdíjazni valszeg ez lesz az utolsó kieg.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. djdanee
2012.03.20. 15:07
A Cataclysm volt az utolsó kieg amit megvettem
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. MastR
2012.03.20. 15:26
Hmm, nagy divat lett a wowban az újrafeldolgozás, kíváncsi vagyok mikor kapunk már valami újat is. Aki most rávágja hogy a panda az új, az téved, már réges rég van pandás pet, kb az van felnagyítva. Kicsit uncsi már hogy ugyanazt a mobot kell megölni minden kiegben, csak mindig más színnel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Humbuk
2012.03.20. 15:55
Így elnézve a textúrákat, eléggé durva a különbség az új- és a régi textúrák között. Hát már igen csak kinőttük páran
Ami nagyon szemet szúrt, a régi animációkon kívül, az még víz... Mert a videókban valami botrány ahogy kinéz a víz!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. hegyitaho
2012.03.20. 18:48
RIP WOW
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. BlackZodia...
2012.03.20. 19:52
Megy ám a rinya Kurva jó lesz ez... egy Guild wars 2 vagy star wars szarja sose lesz ekkora játék...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. shaddam
2012.03.20. 21:35
Köszönöm a blizzardnak hogy megkímél a havi 15 eurós kiadástól. Elszórom másra
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. balrogh
2012.03.20. 22:29
Tisztelt Black Zodiac

Tény és való hogy egy kalap alá venni a WOW ot és a GW2 őt nem ildomos, mivel grafikailag óriási különbségek vannak GW2 javára. Ezt félretéve azonban a következő a helyzet.

A wow sajnos olyanná nőtte ki magát mint a mostani " COD " ok, ügyes marketingel eladják a lejárt lemezt, új borítóval.
Nem becsmérelem a wow ot ne értsen félre, a wow a maga idejében olyan látványvilágot, élményvilágot nyújtott az előfizetőknek amit a mai napig nem sikerült senkinek. ( mmo ban )nem véletlenül játszottam vele 5 éven át folyamatosan a bétától kezdve.

Ám azt a tényt nem felismerni, hogy sajnos a wow már nem a régi, leültetnék elé egy 6 éves ovodást raidelni már második nap kívülről tudná hogy mit hogyan kell csinálni, mivel annyira le van egyszerűsítve. CASUAL ajánlanám figyelmedbe az egyik warlock videót, Faceroll néven igen elterjedt : )

Az is tény hogy GW ről még nem tudni sokat, de amit tudunk már az sokkalta sokrétűbb mint amit a wow nyújt.

Star Wars sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményünket. szép, jó , de ennyi.

Összességében ami a lényeg. Mists of pandaria = Fuck**g joke...
Ezt a pénzt inkább elköltöm Diablo 3 megvételére.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. crowent007
2012.03.21. 01:15
Na azért álljunk meg egy szóra... A cikket el sem olvastam, elég volt a hozzászólásokat, és nem csak itt hanem máshol is.
Nem tudom miért kell az SWTOR-t szidni. Rengetegen játszanak vele, szerintem kezdésnek 1,7 millió előfizetés azért az nem rossz. Szerintem a WoW az a BC, illetve a WOTLK-ig volt élvezhető, bár játszottam Catán is az sem volt rossz. Nem tudom hogy ez mi akar lenni, de azért ez viccnek is rossz. Úgy gondolom hogy az ötletgazdák akik kitalálják milyen újításokat rakjanak a játékba azok már-már nyugdíj előtt állnak, és gondolom ívben pottyantanak az egészre. Úgy gondolom hogy az SWTOR-t nem kellene fikázni. Majd ha felhúztál egy karaktert 50 szintre, és végigjártál minden instát, illetve szereztél 1 PVP cuccot akkor majd mondhatod hogy a játék szar (bár megjegyzem szerintem fogalmad sincs magáról a sztoriról). Azért mert némelyik embernek nem tetszik attól még nem kellene lefikázni. Elég sokan játszanak azzal a játékkal is, illetve ezzel a WoW-al is. (Én mindkettővel...)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Sturmtiger
2012.03.21. 09:48
Az igazat megvallva ez a Mist Of Pandaria tényleg kicsit gagyi hatású. Szerintem aki ezt megálmodta annak elgurult a gyógyszere. Egy KungFu pandás kieg helyett gondolkodhattak volna kicsit többet a drága Blizzardék. Ha mág minden áron japánt akarták közelebb rántani a WoWhoz, akkor javasoltam volna ezeken a helyszíneken inkább egy ninja vagy samurai kieget, jó igaz az nem faj, de új kasztot kitalálni már necces lett volna gondolom...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Devio
2012.03.22. 14:09
Ye okosok egy helyen!!

FOGJÁTOK MÁR FEL, HOGY A MIST OF PANDARIA NEM AZ ISTEN BASZTA, KIBASZOTT KUNG-FU PANDA! Mikor a Kung-fu panda valakinek az agyába ötlött volna a Blizz már akkor tudta, hogy ez meg lesz kreálva. ( gondolom, hogy a Kung-fu panda miatt lettek a földön pandák is!) Aki meg így látja annak kicsit gondok vannak odabent!

Ja retek GW2. Nagyon jó. Azt mé? Mert kombókat nyom a moob. Az a grafika nem sok szerintem. Nem tom mért vagytok seggre esve. Meg megint az a kúrva grafika. A Blizzárd-nak a lényeg, hogy kis gépen is fusson!! Meg igen. A WoW-nak itt meg kéne állni, és felvenni, mondjuk egy GW2 grafikát és játék stílust! Hogy gondoljátok ezt, de úgy komolyan?! A WoW így a jó. Változnia kell. Állandóan rítok valamiért,ha szar akkor azért, ha jó akkor azért, ha nehéz azét, ha könnyű azért.
Nem kell fikázni a WoW-t mert te már nem játszol vele azért mert a Cata-ban nem lila lett az ég hanem kék!
Ja meg mikor grafika akkor WoW vs bármilyen 2012-es játék. Mikor előfizetések, akkor WoW "HÁ DE AZ 7 ÉVE VAN A PIACON!!!" vs SWTOR "az még friss jó a 1.2 M előfiz." Érdekes elvek! A WoW 7 éve van a piacon és azt a motort csiszolgatja évek óta. A többinek pedig 2011-2012-es technikai háttér áll a rendelkezésükre, hogy megdöntsék a WoW-ot. És ezek mellet szerinted nagy szám az a 1.2 M. Ja meg ez ugye még az első 1-2 hónap adata? Mert szerintem ez a szám nem nagyon nőtt azóta!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. s_erno
2012.03.22. 14:30
@Sturmtiger
A pandák már nagyon nagyon régóta tervbe vannak véve,már BC-ben őket akarták berakni, mint játszható fajt csak meggondolták magukat. Közben jött a kunfu panda film és emiatt már mindenki gaqyinak tartja. Nem mondom, hogy nem találhattak volna ki valami mást helyettük, de a monk kaszt egyenlőre nagyon szolidnak tűnik. Várjuk meg míg kijön és csak azután mondjunk róla komoly véleményt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. lackoo1111
2012.03.22. 21:34
-_- jézusom mivé lett szegény.

Az új célközönség : a 3-6 éves korúak .
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!