iPon Hírek

WoW: Új dungeon rendszer, fajváltás

Dátum | 2009. 10. 30.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Blizzard elárult néhány részletet a World of Warcraft új ambiciózus dungeon rendszeréről és a most indított fizetős fajváltásra lehetőséget adó szolgáltatásról (Race Change service).


A következő patchben érkező jelentékeny változtatás lecseréli a 'Looking For Group'-ot egy 'Dungeon' gombra. Az új forma remélhetőleg felpörgeti majd egy kicsit a random csapatok alakulását, mivel az egyik kulcsfontosságú változtatás benne, hogy a játék díjazza majd a PUGolást (Pick-Up Group). Segítségével közvetlenül az instance-ba teleportálhatunk majd, legyünk bárhol is a világon. Sőt, még más szerverek játékosaival is feltölthetik majd csapatunkat! A rendszer további részleteinek felderítéséhez irány a hivatalos honlap (FAQ)!


A címben is említett második újdonság a fajváltoztatás lehetősége. Ez egy kissé vadul hangzik, de hát lássuk be, pénz beszél... Eddig csak a nevünket, külsőnket és frakciónkat tudtuk megváltoztatni (igaz ez utóbbi szintén fajváltással járt) pár dollárért, de most már féltett karakterünk származását is kedvünkre váltogathatjuk. Az egyszeri átlényegülés 25 dollárba fáj és magába foglalja a nevünk, kinézetünk és nemünk újbóli beállítását. Jól fontoljuk meg a döntést, mert ha mégis meggondoljuk magunkat, akkor újra ki kell izzadnunk ezt az összeget. Fontos még megemlíteni, hogy ez frakción beül ennyi csak, hogy ha Hordás fajt választunk Szövetségbeli karakterünknek (vagy fordítva), az plusz költséggel jár. További kitétel, hogy nem hozhatunk létre új faj/kaszt kombinációkat sem. (FAQ)

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. Kajafun
2009.10.30. 15:11
Az első képen az a karakter kicsit odavan :D
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Kajafun
2009.10.30. 15:12
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. axe
2009.10.30. 16:58
wowkockák előkészítették anyuci péntárcáját és megvették a közeli gyógyszertárban a seggkenőcsöt hátha lessz felfekvés a seggén:D:D
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Hc Toxic
2009.10.31. 09:29
Hát a Blizzard is minden hülyeséget kitalál már hogy minnél több pénzt szedjen be ártatlan kockáktol ejnye...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. axe
2009.10.31. 15:32
azok a kockák inkább idióták de legfőkébb a szüleik hogy pénzt adnak nekik ilyenre... bár ahogy láttam 1-2 fórumon vannak olyan elvetemült wow-osok főleg amerikában akik még a bútort is eladnák v a számítógép asztalt csak legyen pénz gamecard-ra
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. foszlock
2009.10.31. 20:54
Azért rohadtul bírom ezeket a hozzászólásokat... így wow kocka meg úgy wow kocka.... mert ő éjjel-nappal CoD-ozik, de az persze nem kockaság... és az amúgy meg sem fordul a fejetekben, h van aki nem anyuci pénztárcáját nyitja ki hanem magának fizetni????
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Caine
2009.10.31. 21:57

foszlock, te egy warlock vagy?

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. foszlock
2009.11.04. 21:48
jah
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!